Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo u BiH

Svi se pitaju gdje je nestala Vlada Federacije BiH, zgrada prazna, na telefone se ne javljaju

Vlada FBiH
Foto: Zvonimir Ćorić/Vecernji list
19.02.2018.
u 21:50

Na službenoj internetskoj stranici Vlade FBiH i dalje stoji kako se vlast nalazi na adresi Alipašina 41 u Sarajevu, no ondje nikoga nema

Danima je nemoguće na telefone dobiti službe Vlade Federacije BiH, a prostorije koje je koristila Vlada FBiH u Alipašinoj ulici u Sarajevu su prazne, odnesena je čak i policijska kućica koja se nalazila ispred zgrade, piše Klix.ba.

Na službenoj internetskoj stranici Vlade FBiH i dalje stoji kako se vlast nalazi na adresi Alipašina 41 u Sarajevu, odnosno u zgradi koja je u vlasništvu Socijaldemokratske partije (SDP) BiH.

No, u tijeku je selidba ureda Vlade, a gdje se sele još nitko ne zna.

Informacije o preseljenju nemaju niti desetak ratnih veterana koji već mjesecima u šatorima prosvjeduju ispred zgrade Vlade u Alipašinoj ulici.

Nagađa se kako bi se 'borci' mogli preseliti ispred zgrade Energoinvesta i da nezadovoljstvo počnu izražavati na adresi Hamdije Čemerlića 2 gdje će navodno biti smještene federalne institucije od 1. ožujka ove godine. No, i to će biti tek privremena lokacija sve dok se ne presele u zgradu Javne ustanove Studentski centar.

Nitko iz Vlade FBiH do sada građanima nije priopćio koliko je koštalo renoviranje i preseljenje u zgradu Energoinvesta.

Ključne riječi

Komentara 19

MA
manualport
22:20 19.02.2018.

Anarchija! Anarchija!

DU
Deleted user
06:21 20.02.2018.

Jeste li vi Srbi ili Srbi katolici, VL, naslov na hrvatskom bio bi KAMO je nestala Vlada ... Veli DINO,, vratiće se oni ,, na čistom srpskom; a KROTILA isto po srpskom ,,kuva,, umjesto kuha

Avatar soliloquy
soliloquy
05:30 20.02.2018.

Bit će da su na godišnjem, zajedno sa zastupnicima Sabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije