91 24°C
 • Avatar dpejakovic
  dpejakovic:

  "Proizvođači to odbijaju zbog straha od moguće štete koju bi korisnici mogli nanijeti uređajima." Uređajima? Istim onim koji su vlasništvo kupca?

 • hrkljus:

  Prljava politika, zasto ti zamjenski djelovi ne mogu biti dostupni i privatnim osobama, pa tko zna nek si sam popravi vesmasinu , a ne da uz djelove mora da plati i majstora i porez drzavi, od koje i onako nikakve koristi.

 • stefj:

  To sa smanjenjem stakleničkih plinova je isto trenutna fama dok ne izmisle nešto drugo... Nikada mi nije bilo jasno ograničavanje kuhala za vodu ili usisavača na 1 kW. Tako i tako se isto energije utroši ako se litra vode zagrijava ... prikaži još! s 2 kW pola minute ili jednu minutu s 1 kW... Ili mašina za suđe, u eko modu pere suđe 3 sata, inače može biti gotova za sat vremena... A što se tiče stakleničkih plinova - sadite drveće, stavljajte filtere na termoelektrane ili gradite nuklearke, a ne tu vrištati da ljudi moraju trošiti manje i nabijati im porez na trošenje energije... Inače, podržavam ideju da kućanski aparati moraju biti sastavljeni od izmjenjivih dijelova, no nikako ne mogu podržati ovu zelenu histeriju koja danas liči na ravnozemljaški pokret ili neku religiju...

Još iz rubrike Vijesti

avion
Čari javnog prijevoza

Muškarac šokirao putnike u zrakoplovu svojim postupkom: Odvratna svinja!

carina
OČEKUJE SE ODLUKA

Bloomberg: Hrvatskoj će dati zeleno svjetlo za ulazak u Schengen

Međunarodni dan svjesnosti o mucanju u sisačkoj bolnici
Sisak

Međunarodni dan svjesnosti o mucanju obilježen tirkiznim trakicama