Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Previše ulažemo u turizam, sve drugo smo zanemarili. Tri poteza treba povući odmah

08.08.2022. u 09:51

William Montgomery ne otkriva toplu vodu kad kaže da u Hrvatskoj još ima previše državnih poduzeća i premalo privatnih ulaganja. A da bi ih bilo, država treba stvoriti preduvjete za njih. Toliko jednostavno, a u nas toliko komplicirano

Komentara 5

Avatar tarana
tarana
12:23 08.08.2022.

Već trideset godina ne postoji ekonomski razvojni plan ...sve se stihijski odvija i živi , od sezone do sezone, poslije uništene nacionalne industrije. Bez industrije razvoja nema. I dalje smo na europskom dnu kao jedna od najsiromašnijih članica unije.

DU
Deleted user
08:46 08.08.2022.

Kod nas je sve na "lako ćemo". Opredijeljenost za turizam i satiranje svega što zahtijeva rad i trud cijele godine, ne samo kvartal i po, postalo je pravilo. Povećanje cijene energenata za poslodavce od 300 - 400% je dokaz tome, crno na bijelo. Da nemamo more, bili bi na ekonomskoj i civilizacijskoj razini Moldavije. Bez pretjerivanja.

AL
alzamalo
21:50 08.08.2022.

Prvo sto je trebalo napraviti poslije rata je navodnjavanje Slavonije.. tu tako bitnu temu nitko iz politike niti ne spominje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije