Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pulska Alatnica
Povratak na članak

Svi bi pod okrilje Uljanika, tako se osjećaju sigurnima

Alatnica 95 posto programa radi za Uljanik i Brodosplit, no sve se više grade brodovi kojima njihovi proizvodi ne trebaju.

Komentari 1

ME
metalac
20:53 24.03.2010.

Mala ispravka gospodinu Kauzlariću ... Alatnica itekako ima potencijala za izradu dijelova jaružara .. čak su i ponude detaljno razrađene i poslane unutar debelih zidina Uljanika ... ali su nestale ispod nečijeg stola, pa ispada da je profitabilnije te iste pozicije izrađivati u npr. Alatnici Đuro Đaković (bar što se službenog puta tiče :- ) )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.