Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPARD

Sveta Nedelja dobila 2,2 milijuna kuna za rekonstrukciju lokalnih nerazvrstanih cesta

Novac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
12.04.2016.
u 11:36

Ulaganjem su se stvorili bolji uvjeti za život lokalnog stanovništva, razvoj poljoprivrede i turizma, navode iz Agencije.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je općini Sveta Nedelja u Istarskoj županiji 2,2 milijuna kuna za ulaganje u rekonstrukciju lokalnih nerazvrstanih cesta, izvijestili su jučer iz Agencije.

Riječ je o isplati iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 301. "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture", čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10.000 stanovnika.

Općini Sveta Nedelja u Istarskoj županiji isplaćeno je 2,2 milijuna kuna za ulaganje u rekonstrukciju, odnosno asfaltiranje lokalnih nerazvrstanih cesta.

Ulaganjem su se stvorili bolji uvjeti za život lokalnog stanovništva, razvoj poljoprivrede i turizma, navode iz Agencije.

>> Karlovačkoj mesnoj industriji čak 11,3 milijuna kuna iz IPARD-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije