Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Svekrva bizarnim potezom neugodno iznenadila mladenku: 'Bio je to šok, nitko nije zaboravio'

Mladenci
Foto: Getty Images
22.06.2019.
u 19:22

- Sretna sam što mogu reći da je vjenčanje prošlo bez krvoprolića ili bez da je itko gurnut u fontanu sa šampanjcem - rekla je Amy, koja je čak i stala u obranu svoje svekrve

Internet je pun bizarnih i neugodnih iskustava s vjenčanja, a ono koje je jedna mladenka iz SAD-a doživjela sa svojom svekrvom svakako spada u one najneobičnije.

Popularni američki voditelj Jimmy Fallon pozvao je svoje pratitelje na Twitteru da podijele svoja najgora iskustva s vjenčanja.

Među onima koje su se javile je Amy Pennza iz Ohija, koja je ostala neugodno iznenađena kad je njezina svekrva na vjenčanje stigla - u vjenčanici. Kao dokaz je objavila i fotografiju.

- Nisam znala što je moja svekrva planirala odjenuti. Nisam se ni sjetila pitati - rekla je Amy. Iznenađenje je bilo nemalo, a svekrva je kao opravdanje rekla da je haljina bila na velikom popustu.

No na kraju je sve prošlo u redu.

- Sretna sam što mogu reći da je vjenčanje prošlo bez krvoprolića ili bez da je itko gurnut u fontanu sa šampanjcem - rekla je Amy, koja je čak i stala u obranu svoje svekrve rekavši da je odrasla u iznimnom siromaštvu, što prema njoj djelomično objašnjava njezin potez u ovom slučaju.

- Vjenčanica je bila šok. Ali mi je ostavila prilično smiješnu uspomenu. Nitko nazočan nije to zaboravio. A morate priznati da vjenčanja znaju biti zaboravljiva - rekla je Amy.

VIDEO Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:24 23.06.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je tipična vijest o ničemu, nakon koje bi se se uzgajivači ptica pjevica mogli potužiti da su medijski diskriminirani i sudski zatražiti naknadu za pretrpljene duševne boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije