Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Švedski sud na strani Bošnjaka koji se odbio rukovati sa ženom

Nije se htio rukovati iz vjerskih razloga
VL
09.02.2010.
u 17:12

Čovjek je ispričao da se pri razgovoru za posao odbio rukovati sa ženom jer mu to, kako je objasnio, ne dopušta vjera, nakon čega je isključen iz programa.

Švedska agencija za zapošljavanje morat će  imigrantu iz Bosne i Hercegovine platiti 5000 eura kao odštetu zbog diskriminacije na vjerskoj osnovi, javljaju bosanskohercegovački mediji.

Ovog imigranta Agencija je isključila iz programa obuke nakon što se odbio rukovati sa ženom. Čovjek je ispričao da se pri razgovoru za posao odbio rukovati sa ženom jer mu to, kako je objasnio, ne dopušta vjera. Riječ je o Bošnjaku-muslimanu.

Sud u Stokholmu osudio je Javnu službu za zapošljavanje da plati odštetu imigrantu iz BiH koji je izgubio pravo na nadoknadu za nezaposlenost.

 

Ključne riječi

Komentara 342

OB
-obrisani-
21:14 09.02.2010.

ma ima on svoju ludost on je tu ženu diskriminirao a tko mu to daje za pravo naše žene nisu njihove i nisu dužne trpiti njihove eskapade

OB
-obrisani-
21:29 09.02.2010.

RIZICA, što ti tu ......je li to neko proklinjanje?

OB
-obrisani-
19:28 09.02.2010.

Šemso, ne seri nego počni nabrajati što je to dobro što su muslimani napravili dobroga u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije