Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lice s tjeralice

Švedska traži uhićenje Juliana Assangea, osnivača Wikileaksa

Julian Assange
AFP/Pixsell
18.11.2010.
u 13:44

Prije mjesec dana Assange je najavio da će zatražiti politički azil u Švicarskoj

Švedsko tužiteljstvo zatražilo je od suda da izda nalog za privođenje osnivača Wikileaksa Juliana Assangea kako bi bio saslušan zbog sumnje da je umiješan u silovanje, prenosi BBC. Tužitelji su objasnili da sudski nalog traže jer ga istražitelji dosad nisu uspjeli pronaći.

Julian Assange, koji je australski državljanin, tvrdi da nikoga nije silovao. Prije mjesec dana najavio je da će zatražiti politički azil u Švicarskoj. Gdje se trenutačno nalazi, nije poznato. Zadnji put u javnosti je viđen prije nekoliko tjedana u Londonu.

Komentara 7

OB
-obrisani-
17:47 18.11.2010.

koja Švedska, recite jasno da to traži CKG loža

ST
Stockholm
18:55 18.11.2010.

18.11.2010. u 17:47h đokokrstaš7 je napisao/la: koja Švedska, recite jasno da to traži CKG loža! ----------------------------------------------------- Boze moj spasi nas od idiota poput djukeca ... Djukec, dvije zene su tuzile g. Assange za silovanje ili pokusak silovanja. Dokazi su ocitoo bili dovoljno dobri, da je tuzioc pokrenuo istragu i zatrazio od Interpola aretaciju g. Assangea. I, toliko da znas, djukec, sabljo Islama, njegov server u Svedskoj jos uvijek nesmetano radi. Samo sto djukec nece tako lako skuziti, da u civiliziranim zemljama pravni sistem i drzava nema ju nista zajednickog. Tu se naime i ministri vrlo lako i brzo nadju na sudu... Kuzis to sabljo islama? Sumnjam!

Avatar BOSNAROSNA
BOSNAROSNA
16:48 18.11.2010.

Ma daj te nesto novo vec smo svi umorni od vasi suplji sistema, kad vam neko smeta ili govori istinu i otvara narodu oci da vidi koliko je sati, onda ga pljujete , crnite didkreditirate ......... zato evo molim sve mocnike da promjenu taktiku ova je vec izlizana ...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije