Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nezgodnoj situaciji

Svećenik: Starija udana žena je zaljubljena u mene, ne znam što da radim

Svećenik
Foto: Getty
30.07.2019.
u 18:05

Slovenski svećenik Goran Kuhar morao je župljane obavijestiti da neće napustiti službu nakon glasina koje jedna žena širi o njemu

Mladi slovenski svećenik Goran Kuhar našao se u nezgodnoj situaciji. Jedna starija župljanka zaljubila se u njega te širi glasine o njihovoj navodnoj vezi da je župnik morao na oglasnoj ploči objaviti da neće napustiti službu te da s tom ženom nema ništa.

– Gospođa širi glasine da sa mnom ima poseban odnos, da će živjeti sa mnom i da ću ja napustiti svoj poziv – kaže velečasni Kuhar, inače župnik u Murskoj Soboti, piše zurnal24.si.

Žena koja je i udana već je poslala nekoliko ljubavnih pisama župniku u kojima mu piše kako sanja o njemu, a župnik je potom poslao pismo suprugu žene koja ga opsjeda i zamolio ga da razgovara s njom.

No, ništa se nije promijenilo, a žena župniku čak i kupuje poklone koje je on dao siromašnima zbog čega se ona naljutila. Posebno je ljubomorna kada razgovara s drugim ženama.

– Štiti me kao malog medvjeda. Smrtna je neprijateljica svim ženama s kojim se družim. Ne znam što da radim – kaže on i dodaje:

– Neću napustiti crkvu zbog nje. Sve njene glasine su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas da ne nasjedate na njih – rekao je svećenik župljanima, a o cijelom slučaju govorio je i za nekoliko slovenskih televizija.

Ključne riječi

Komentara 25

GV
golub Vaso
21:54 30.07.2019.

da je mlada onda navali, ovako ne

DU
Deleted user
01:07 31.07.2019.

Žale se dva svećenika jedan drugom zbog asketskog života, a jedan utješi drugog ovim riječima:" Jasno je brate da nas dvojica ne smijemo imati djecu, ali će ih zato naša djeca imati nebrojeno.

VJ
vjaceslav
22:27 30.07.2019.

"što d a radim" - zar i slovenci dakaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije