Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Svećenik koji je pijan skrivio nesreću dobio godinu dana uvjetno

Sud - sudac - sudnica
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
24.05.2019.
u 10:18

Općinski sud u Zadru donio je nepravomoćnu presudu nakon samo jednog ročišta

Svećenik Zbigniew Jacek Korcz koji je alkoholiziran izazvao prometnu nesreću 7. svibnja 2017. godine u kojoj je teško stradao zadarski liječnik dobio je godinu dana zatvora uvjetno uz rok kušnje od 5 godina, prenosi Zadarski.

Nepravomoćna presuda župnom vikaru župe Uznesenja BDM na Pagu donesena je nakon jednog ročišta na Općinskom sudu u Zadru.

Te noći izmjereno mu je 0,93 promila alkohola, a do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine i skilskog kolnika zbog čega je izgubio nadzor nad automobilom i skrenuo u suprotnu traku gdje je udario u drugi automobil.

Zapalio se automobil na zagrebačkoj Trešnjevci

Komentara 12

DU
Deleted user
10:57 24.05.2019.

Općinske sudce u Zadru je sam BOG prosvijetlio pa zato donose takve presude a ja sam mislio da je to korupcija sram me bilo. Maju Šupe za predsjednicu.

PH
Petarstijena-HR
11:24 24.05.2019.

Maju Šupe za predsjednicu vrhovnog suda-iskazala se u javnosti...Ima punu podršku javnosti...

TM
trade_mark
14:52 24.05.2019.

maja šupe??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije