Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životna poruka

Sve zbog Vatrenih: Trgovac sjajnom porukom najavio skraćeno radno vrijeme

Foto: Screenshot/Twitter
12.07.2018.
u 10:14

Sigurno se mnogi nakon ovoga mnogi zapitaju zašto i njihov šef nije takav.

Jedna trgovina boja i lakova u Belom Manastiru očito za vlasnika ima strastvenog navijača hrvatske nogometne reprezentacije. 

Uoči utakmice generacije u srijedu, protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva, na vrata trgovine postavio je zanimljivu poruku svim potencijalnim kupcima koji su htjeli svratiti u četvrtak, a oni koji su možda i došli s namjerom da kupe nešto sigurno su se zapitali - baš kako im je vlasnik i poručio

"OBAVIJEST O RADNOM VREMENU!

Cijenjeni kupci, ukoliko u polufinalu Svjetskog prvenstva Hrvatska pobijedi Englesku, u četvrtak 12.07.2018. radimo u skraćenom intervalu i to od 12.00 - 17.00 sati. Tko nakon takve utakmice odluči nešto farbati u 9 ujutro, nek se dobro zamisli ušto mu život prolazi", poručio je svima koji su taj dan možda poželjeli urediti nešto oko ili na kući. 

Sigurno se mnogi nakon ovoga mnogi zapitaju zašto i njihov šef nije takav. 

Pogledajte slavlje hrvatskih navijača nakon velike pobjede nad Engleskom

1/76

 

Komentara 1

OB
Oblivion
15:20 12.07.2018.

Ytres, Calcedonia, Varaždin, 19:45 podnevna smjena šefice naredile da se gase mašine i očisti pogon i sve radnice u kantinu gdje je poslodavac Talijan postavio platno sa projektorom za praćenje utakmice. Da i toga ima kod nas, poslodavac TALIJAN, jel čitate rvatine koje ne dozvoljavate ni radiovu pogon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije