Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Sve se urotilo protiv dobrog suca Turudića. I policija i novinari i kolege i poštari

Ivan Turudić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
28.09.2019.
u 10:16

Žurio je kako bi smanjio broj zaostalih predmeta, a ovako mu vraćaju. Koliki je Turudić radnik, dokazuje i to da od posla nije stigao preuzeti sudski poziv

TJEDNI PREGLED

SUBOTA, 21.9.

Šok u Varaždinu! Nakon veličanstvene pobjede nad Atalantom u Ligi prvaka, očekivalo se da će HNS osloboditi dinamovce dosadnih domaćih obaveza, ali ništa od toga. Dinamovci su morali po kazni u Varaždin i tamo ih je bezobrazni domaćin pobijedio. Zdravko iz Međugorja priprema i kaznu za suca, jer se nekada podrazumijevalo da se u ovakvim prigodama izmisli barem penal za Dinamo.

NEDJELJA, 22.9.

Svjetski je dan borbe protiv nasilja nad ženama, Hrvatska. Priprema se novi zakon, kažu da će od sada svaka modrica biti kazneno djelo. To posebno veseli bračne parove u brakorazvodnim parnicama, gdje u borbi za djecu i imovinu, kaznenih prijava neće nedostajati. A da probamo s prevencijom? Da odgojimo mušku generaciju koja će znati da svoje supruge, kćerke, sestre i mame nije lijepo tući...

PONEDJELJAK, 23.9.

Potvrdilo se ono što smo i sami znali. I budali je bilo jasno da su Vatreni trebali biti svjetski prvaci. Francuzi su žvakali američke žvake s kofeinom i tako dopingirani, letjeli po terenu u finalu Svjetskog prvenstva. Hrvatska je moralni pobjednik. HNS mora hitno tražiti provjeru žvake koju je žvakao sudac Nestor Pitana koji je vidio nepostojeći prekršaj Brozovića i još par sitnica, poput Perišićevog penala.

UTORAK, 24.9.

Sve se urotilo protiv dobrog suca Turudića. I policija i novinari i kolege i poštari. I to samo zato što se malo zamislio i nije primijetio da ga pokušava zaustaviti policijski presretač. Žurio je kako bi smanjio broj zaostalih predmeta, a ovako mu vraćaju. Koliki je Turudić radnik, dokazuje i to da od posla nije stigao preuzeti sudski poziv. Četiri puta. Poštar tvrdi da je poziv uručio. Netko tu laže. Procijenite sami.

SRIJEDA, 25.9.

Od prosvjeda u Vukovaru izgleda neće biti ništa. Penava poručuje da ima i drugih metoda, a Plenki je za svaki slučaj pod posebnu prismotru stavio prodavaonice šatora i plinskih boca. Plenkiju se otima Penava, a Bandiću Mađar Jankovics, koji je iz njegovog tabora, prebjegao Plenkiju. Nema veze, doći će drugi. Nije beg Milan cicija, a nisu ni saborski zastupnici toliko skupi koliko se misli.

ČETVRTAK, 26.9.

Umjesto da slave uspjeh Hrvatske koja će, preko naše Dube, brinuti o demografiji i demokraciji Europskoj uniji, komunisti i masoni iz GONG-a i SDP-a, postavljaju pitanje njene skromne imovine. Kako im nije neugodno! Zar je teško povjerovati da je naša Dube, nekadašnja prosvjetna radnica, uspjela izgraditi vilu u Gradu, kuću u Cavtatu i na Pelješcu, vikendicu na Blidinju i nešto malo stanova po Zagrebu?

PETAK, 27.9.

Steže se obruč oko najvećeg problema jedine nam i vječne Hrvatske, Milorada Pupovca! Najelitnije postrojbe DORH-a, noćima proučavaju izjave koje je Pupi u Saboru i u intervjuima bosanskim i slovenskim medijima. Zbilja je pretjerao. Zamislite, zbog nešto malo napada na Srbe i par grafita s klempavim U, uspoređivati RH i NDH? Mislim, stvarno. Gospodine Pupi, ovo je 2019.!

Video: Izjava ministra Tomislava Ćorića

Komentara 6

Avatar prahrvat
prahrvat
11:36 28.09.2019.

"Umjesto da slave uspjeh Hrvatske koja će, preko naše Dube, brinuti o demografiji i demokraciji Europskoj uniji, komunisti i masoni iz GONG-a i SDP-a, postavljaju pitanje njene skromne imovine." - dobar dobar 😁

BB
Bruno_Bear1
16:42 28.09.2019.

Svi znamo da je najveći grijeh Turudića što je udbaške zločince, ubojice predao njemačkom pravosuđu. To mu bagra nikada neće oprostiti.

DU
Deleted user
10:59 28.09.2019.

Možete pjevati borbene. On će vam suditi, a vi ćete plakati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije