Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlastice zastupnika

U saboru imaju plaće od 16 tisuća kn, ručaju za 30 kn i idu dva mjeseca na godišnji. ‘Od čega se odmaraju?’

30.06.2022.
u 21:09

Dva mjeseca mi imamo godišnji odmor. Od čega? Država se nosi s inflacijom većom od deset posto, u Europi nam rat kuca na vrata, a mi se raspuštamo i idemo dva mjeseca na odmor. Zar ne bi bilo primjereno prema hrvatskom narodu raditi ta dva mjeseca? – upitao je Mlinarić.

Komentara 44

00
00a
21:21 30.06.2022.

Što se vi mediji pravite nevinima? Pa upravo vi odrzavate kliku na vlasti,saboteri referendumskih incijativa. Promjene izbornog zakona.

TH
Thufir
21:49 30.06.2022.

...i baš slučajno slika na kojoj je većina zastupnika iz Mosta i Domovinskog pokreta. Naravno, nema šanse da se kao ilustracija iskoristi slika na kojoj je Pupovac, Bačić ili netko drugi od vrijednih pregaoca iz "the koalicije". Mjesec-dva prije, kao ilustracija članka o korupciji u politici, ista stvar. Ne tvrdim da su ti sa slike sveci, ali u situaciji kad imamo vladu koja je već zamijenila više od pola članova zbog sumnje u korupciju, možda bi ipak bilo primjerenije takav članak ilustrirati nekom slikom na kojoj su HDZovci. Možda, ali ne u ovim i ovakvim novinama.

RA
RadagastovBrat
22:02 30.06.2022.

To su vam šefovi, šta se sad pravite ludi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?