Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj moli pomoć

Sve policijske uprave uključene u potragu: Nestala Nina Perić (27)

Nina Perić
Foto: nestali.hr/PIXSELL
1/3
01.02.2021.
u 08:08

Mobitel joj je zadnji put lociran u Međimurju u petak ujutro

Zadranka Nina Perić, 27-godišnjakinja koja živi u Zagrebu, nestala je iz svog doma te se za njom intenzivno traga u svim policijskim upravama u Hrvatskoj. 

Obitelj je zadnji kontakt s njom imala u četvrtak navečer, a nestanak je prijavljen PU zagrebačkoj u petak. Njezin je otac nije zatekao u njezinu stanu, a nije se javljala na mobitel, piše Zadarski.hr.

Mobitel joj je zadnji put lociran u Međimurju u petak ujutro. Vijest o nestanku Nine Perić proslijeđena je iz PU zagrebačke svim policijskim upravama u Hrvatskoj te se za njom intenzivno traga.

Obitelj moli da se bilo kakva saznanja o Nini jave na broj 192.

VIDEO Snijeg zabijelio Karlovac

Ključne riječi

Komentara 12

NO
nomeinteresa
09:31 01.02.2021.

ma nemoj,normalno je da se čuješ s roditeljima makar imaš vise od 18..ni ja ne zivim vec dugo sa svojima i da se ne javim 3 dana bilo bi čudno,ne prestaje ljubav roditelja prema djeci odmah po punoljetnosti..ti si bolestan ili te tvoji ne vole

Avatar duje912
duje912
11:53 01.02.2021.

na 24 časa skroz druga slika. da sam po njoj tražio ženu nikad ju nebi našao ova slika ođe sasma drukčija

DJ
djek
09:45 01.02.2021.

Mozda su je cigani zeli ,medjimurju ih ima puno,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije