Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILA JE KAMERA

VIDEO Djevojka pijana teturala po sobi, pogledajte što je napravio njezin pas

Djevojka došla pripita iz izlaska, reakcija njezinog psa je genijalna
Foto: TikTok
28.09.2020.
u 17:06

Jax ima dvije i pol godine, a Hannah kaže kako je vrlo razmažen jer ga nagrađuje njegovim najdražim igračkama i poslasticama.

Kamera je u jednom domu zaista zabilježila nevjerojatan trenutak. Naime, nakon što je došla kući iz izlaska, Hannah Quintus se pripremala za spavanje, a onda se dogodilo nešto što nitko nije očekivao. 

Hannah je u noćnom izlasku popila nekoliko pića više. Dok je bacala jastuke na krevet, spotaknula se unatrag, ali njezin joj je pas odmah priskočio u pomoć. 

Zlatni retriver star dvije godine skočio je na njezina ramena kako bi zaustavio njezin pad. Na snimci koja je postala viralna vidi se kako je pas vodi natrag prema krevetu te je prisiljava da sjedne. 

@hquintus

Came home after a few too many and caught this video of my petcam 😂😂 ##fyp ##funny ##falling ##dog ##tigerking ##distancedance ##coronavirus ##quarantine

♬ kid fran moon - g

Hannah je video objavila na TikToku, a stekao je više od tri milijuna pregleda, piše Daily Star

- Kad sam prvi put vidjela video, bila sam iznenađena. Nakon nekoliko puta sam shvatila što je napravio, rekla je Hannah te dodala kako je njezin pas Jax brižne naravi te da obožava zagrljaje. 

Jax ima dvije i pol godine, a Hannah kaže kako je vrlo razmažen jer ga nagrađuje njegovim najdražim igračkama i poslasticama.

Video je prikupio stotine komentara, a brojni su pisali kako su psi doista naši najbolji prijatelji. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:37 29.09.2020.

pas ju , očito, često sprema u krevet pa se već izvještio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije