Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj

Virus probio u Dom za starije Vinkovci, u bolnici odgođeni svi dogovoreni zahvati

Koronavirus
Foto: PIXSELL
1/8
27.10.2020.
u 16:47

V. d. zamjenice ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Ivana Pavić Šimetin istaknula je kako online nastava nije za sada opcija te da se o tome ne razgovara.

U posljednja 24 sata zabilježena su 1413 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 11311. Među njima je 897 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 57 pacijenata. Preminulo je 18 osoba.

16:25 - Zbog jačanja pandemije koronavirusa i opterećenosti bolničkog sustava, u vinkovačkoj Općoj županijskoj bolnici do daljnjega su odgodili sve dogovorene zahvate koji nisu hitni, priopćili su u utorak iz bolnice.

"Trenutačno na COVID odjelu imamo 21 pacijenta i riječ je o osobama sa srednje teškom kliničkom slikom. Pozitivna su i dva liječnika te šest medicinskih sestara, neki su u samoizolaciji, pa bolnica radi pod punim opterećenjem. Popunjenost nam je 70 posto”, rekla je glasnogovornica bolnice Sonja Marinković.

12:57 -  S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 29 je novooboljelih osoba od COVID-19. 23 oboljele osobe su korisnici Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ, 4 oboljele osobe su s područja Senja te po jedna osoba s područja Novalje i Brinja. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata oboljelih osoba.

Ukupno je oboljelo 487 osoba od COVID-19 s područja Ličko-senjske županije, od čega je 180 aktivnih slučaja, 288 osoba je izliječeno te 19 osoba preminulo. Pod aktivnom nadzorom/mjerom samoizolacije je ukupno 530 osoba, navodi se u priopćenju. 

12:25 – U zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježeno je 78 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 što je do sada najveći broj zaraženih osoba u 24-satnom razdoblju u Brodsko-posavskoj županiji od početka epidemije. U tijeku je epidemiološka obrada zaraženih osoba te njihovih kontakata.

Hospitalizirano je ukupno 26 osoba (dvije osobe više nego prethodni dan), od kojih 20 osoba u slavonskobrodskoj bolnici te šest osoba u novogradiškoj bolnici. Jedna hospitalizirana osoba je na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutačno se na području Brodsko-posavske županije nalaze ukupno 874 osobe (103 osobe više nego prethodni dan).

Zbog jednog nastavnika pozitivnog na koronavirus u jednoj srednjoj školi na području Brodsko-posavske županije u samoizolaciju je stavljeno 12 razrednih odjela škole te će za njih nastava biti organizirana online. Također, zbog jednog pozitivnog učenika u jednoj osnovnoj školi na području Brodsko-posavske županije samoizolacija je određena za cijeli razredni odjel (13 učenika) te će se i za njih od danas organizirati online nastava.

12:19 – Ravnatelj Doma za starije i nemoćne osobe Vinkovci Krešimir Markić potvrdio je medijima kako se koronavirus probio u Dom za starije i nemoćne osobe ''Vinkovci''. Prema njegovim riječima, za sada je u domu zaraženo 15 korisnika.  

– Testirali smo jutros 24 djelatnika doma, dok smo jučer testirali 43 korisnika i četvero djelatnika Doma u kojem je 208 korisnika, o kojima skrbi 85 djelatnika. Za sada je rano reći kako se koronavirus probio u dom s obzirom na to da smo poduzeli sve propisane epidemiološke mjere koje u potpunosti primjenjujemo – rekao je Markić.

12:18 – Tijekom 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentirano je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

– Činjenica je da se virus trenutačno nekontrolirano širi zbog izuzetno velikog broja novih slučajeva s nepoznatim izvorom zaraze. To se prije svega očituje u sve većem broju novooboljelih s težom kliničkom slikom kojima je potrebna hospitalizacija, a on će svakako nastaviti rasti čak i kad bi danas uspjeli izolirati sve zaražene. Na bolničkom liječenju imamo 53 osobe i ako to stavimo u kontekst da Opća bolnica Varaždin ima ukupno 411 kreveta, od kojih je inicijalno 14 namijenjeno za infektologiju, onda je jasno da se svakim danom dodatno uskraćuju potrebni resursi za druge pacijente koji i dalje imaju svoje potrebe. Krajnje je vrijeme da toga svi postanemo svjesni – rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Robert Vugrin. Zabilježena su i nova postupanja unutar bolničkog sustava, pa je u Općoj bolnici Varaždin 50 pozitivnih djelatnika i dodatnih 59 djelatnika u mjeri samoizolacije.

Ukupan broj aktivnih slučajeva u Varaždinskoj županiji je 521.

Tijekom posljednja dva vikenda inspektori civilne zaštite intenzivirali su svoje nadzore s posebnim naglaskom na ugostiteljske objekte tijekom večernjih sati, a izdano je ukupno sedam prekršajnih naloga pravnim osobama zbog kršenja odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

11:51 – Novih 46 koronavirusom zaraženih osoba bilježi Istarska županija u zadnja 24 sata, a kod 23 novooboljela riječ je o epidemiološki uvezenim slučajevima, izvijestio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.

11:50 – U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata 62 osobe novozaražene su koronavirusom, podaci su županijskog Zavoda za javno zdravstvo, izvijestio je u utorak Županijski stožer civilne zaštite. Od 62 novozaraženih, najviše ih je u Velikoj Gorici – 11, po devet u Samoboru i Zaprešiću, šest u Dugom Selu, po pet u Svetoj Nedelji i Jastrebarskom te dvoje u Vrbovcu. Što se tiče općina, po troje zaraženih je u Brdovcu i Pušći, po dvoje u Brckovljanima i Rugvici te po jedan u općinama Bistra, Luka, Klinča Sela, Pisarovina i Kloštar Ivanić. 

11:47 – Na području Splitsko-dalmatinske županije u posljednja 24 sata 226 je novooboljelih osoba od COVID-19 infekcije, izvijestio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite. U 24 sata ukupno je obrađeno 928 testova. Među 226 novooboljelih u županiji 108 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U Splitsko-dalmatinskoj županiji trenutačno je u samoizolaciji ukupno 2036 osoba. U KBC-u Split na bolničkom liječenju je 71 osoba pozitivna na koronavirus, od kojih je šest na respiratoru, priopćeno je iz Stožera.

11:46 – S rastom broja novozaraženih virusom COVID–19, bilježi se i sve veća popunjenost Opće županijske bolnice Vinkovci kada je riječ o krevetima namijenjenima za „COVID oboljele“.

– Trenutačno imamo popunjenih 70 posto kreveta kada je riječ o posteljama namijenjenima za oboljele od COVID-19. Na današnji dan imamo 26 zaraženih koji leže u našoj bolnici, rekla je glasnogovornica vinkovačke bolnice Sonja Marinković.

S obzirom na svu veću popunjenost i dodatni priljev novih bolesnika, Marinković najavljuje kako će se u bolnici od srijede, 28. listopada, do daljnjega otkazati svi elektivni zahvati. I dalje će se obavljati svi hitni i onkološki zahvati. Isto tako do daljnjega će i ambulante raditi, ali će dinamika pregleda ovisiti o mogućoj samoizolaciji liječnika. Uglavnom svi pregledi trebali bi biti odrađeni.

Video: U Zagrebu je 211 novozaraženih koronavirusom. Šostar: "Ni meni to nije jasno."

– Molimo sve naše pacijente za razumijevanje jer je neophodno da se zbog novonastale situacije prilagodimo svim potrebama – rekla je Marinković.

Prema neslužbenim informacijama, u Vinkovcima je ponovno došlo do proboja virusa COVID-19 u jedan od domova za starije osobe. Ta informacija još uvijek nije potvrđena iz Stožera Civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

11:35 – U posljednja 24 sata zabilježeno je 1413 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 11.311. Među njima je 897 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 57 pacijenata. Preminulo je 18 osoba.

11:30 – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata testirano je 320 osoba i evidentirano 68 novopozitivnih osoba, a dvije osobe testirane su u drugim ustanovama, no statistički se vode u Međimurju. U samoizolaciji je 1077 osoba. Do sada je ukupno uzeto 12.347 uzorka. Postotak pozitivnih osoba na koronavirus u odnosu na broj testiranja u protekla 24 sata jest 21 posto. 

U Županijskoj bolnici Čakovec tijekom dana otpušteno je pet pacijenta pa je u ovom trenutku hospitalizirano 28 pacijenata.  U osnovnim školama 20 je zaraženih učenika, 14 nastavnika i četiri nenastavnog osoblja. U samoizolaciji je 1031 učenik, 70 nastavnika i 14 nenastavnog osoblja. U srednjim školama 16 je zaraženih učenika, pet nastavnika i šest nenastavnog osoblja, a u samoizolaciji je 352 učenika, 29 nastavnika i devet nenastavnog osoblja.

11:21 – U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 70 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o 16 muških i 14 ženskih osoba iz Dubrovnika (14 ima utvrđenu ep. vezu), osam muških i osam ženskih osoba iz Metkovića (osam ima utvrđenu ep. vezu), četiri muške i pet ženskih osoba iz Župe dubrovačke (šest ima utvrđenu ep. vezu), jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi iz Stona (jedna ima utvrđenu ep. vezu), po dvije muške osobe iz Korčule, Orebića i Ploča (za sve utvrđena ep. veza), dvije muške osobe iz Opuzena (za jednu utvrđena ep. veza), jednoj ženskoj osobi iz Smokvice (utvrđena ep. veza), po jednoj muškoj osobi iz Dubrovačkog primorja i s Mljeta, jednoj ženskoj osobi iz Blata i jednoj ženskoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije (utvrđena ep. veza).

Izliječeno je 27 osoba: 19 iz Dubrovnika, pet iz Metkovića te tri iz Župe dubrovačke. U OB-u Dubrovnik hospitalizirana je 21 osoba pozitivna na koronavirus. U posljednja 24 sata obrađena su 234 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 18.478 uzoraka. U samoizolaciji je 828 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 89 slučajeva kršenja samoizolacije.

11:16 – U zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije utvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus za 96 osoba, a testirano je ukupno 393 uzorka (270 u Kliničkom bolničkom centru Osijek i 123 u Zavodu za javno zdravstvo OBŽ).

Najviše pozitivnih nalaza opet je u Osijeku (30), odnosno s prigradskim naseljima ukupno 40 osoba (Tenja 4, Josipovac 3, Višnjevac 2 i Sarvaš 1).  Veliki broj novopozitivnih jučer je utvrđen na području Grada Valpova, i to pet u samom gradu, dvije osobe su iz Marjančaca, a čak devet iz Šaga, gdje je virus probio u dom za starije i nemoćne s ukupno 51 korisnikom te je u tijeku intenzivna epidemiološka obrada. Čepin bilježi osam novopozitivnih osoba, Antunovac tri, po dvije zaražene osobe su iz Baranjskog Petrovog Sela, Belišća, Bizovca i Krčenika, a po jednu novopozitivnu osobu imaju Bilje, Bočkinci, Bokšić, Dalj, Đakovo, Kešinci, Kitišanci, Laslovo, Našice, Punitovci, Sveti Đurađ, Široko Polje, Šumarina i Vladislavci, 

U Respiracijskom centru Kliničkog bolničkog centra Osijek jučer su preminule četiri osobe koje su, uz druga teža oboljenja, imale i COVID-19. Riječ je ženi iz Đurđenovca rođenoj 1944. godine, muškarcu iz Vukojevaca rođenom 1955. godine, muškarcu iz Osijeka rođenom 1959. godine te muškarcu iz Đakova rođenom 1952. godine. 

Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek trenutačno se nalaze 83 osobe koje su oboljele od COVID-19, od kojih je 12 na respiratoru. Devet oboljelih osoba hospitalizirano je u Općoj županijskoj bolnici Našice. 

11:00 – Na području Zadarske županije 22 su nova slučaja zaraze koronavirusom, a u najvećoj mjeri riječ je o kontaktima već zaraženih osoba, dok se za ostale utvrđuju kretanja i kontakti. 
S područja grada Zadra 14 je novooboljelih osoba, dvoje ih je iz Bibinja, a po jednog novozaraženog bilježe gradovi Biograd i Pag te općine Sukošan, Sv. Filip i Jakov, Škabrnja i Vir.  
Trenutačno je 261 aktivni slučaj koronavirusne bolesti na području Zadarske županije, od kojih je 145 žena i 116 muškaraca. U samoizolaciji je 611 osoba, a aktivni nadzor istekao je za njih 8576. Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 295 uzoraka.
U Općoj bolnici Zadar na svim COVID odjelima ukupno je hospitalizirano 14 pacijenata, od kojih je dvoje na respiratoru. Tri pacijenta s lakšim simptomima smještena su u biogradskoj bolnici.

10:21 – U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglima do 8:00 sati, u posljednja 24 sata su 53 nove pozitivne osobe na COVID-19 (19 osoba iz Vinkovaca, 4 iz Vukovara, 3 iz Ivankova, 3 iz Jarmine, 3 iz Starih Jankovaca, 2 iz Novih Jankovaca, 1 iz Županje, 1 iz Bokšića, 1 iz Gunje, 1 iz Karadžićeva, 1 iz Komletinaca, 1 iz Nuštra, 1 iz Otoka, 1 iz Podrinja, 1 iz Posavskih Podgajaca, 1 iz Privlake, 1 iz Račinovaca, 1 iz Rajevog Sela, 1 iz Retkovaca, 1 iz Rokovaca, 1 iz Šarengrada, 1 iz Starih Mikanovaca, 1 iz Svinjarevaca, 1 iz Tordinaca i 1 s boravištem izvan županije). Preminulih osoba nema. Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 1675, od kojih je 1278 osoba izliječeno, a ukupno je 20 preminulih osoba. Trenutno je u županiji 27 osoba hospitalizirana zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirano je 206 osoba, te je ukupno testiranih do sada na području županije 16173. U samoizolaciji na području županije je 1141 osoba.  Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 23 radnika iz sustava zdravstva  (4 liječnika, 13 medicinskih sestara/tehničara, 1 drugi zdravstveni radnik i 5 nezdravstvenih radnika). U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 39 radnika (11 liječnika, 16 medicinskih sestara/tehničara, 1 drugi zdravstveni radnik i 11 nezdravstvenih radnika). Iz sustava obrazovanja ukupno je oboljelo 10 nastavnika i 19 učenika. U samoizolaciji se nalaze 34 nastavnika i 456 učenika.

10:00 – U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 54 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada oboljelo 1025 osoba. U samoizolaciji se s današnjim danom nalazi 458 osoba i nije bilo kršenja mjera.

9:36 – U protekla 24 sata u NZJZ-u „Dr. Andrija Štampar“ provedeno je 1240 testiranja na SARS-CoV-2. Epidemiolozi NZJZ-a „Dr. A. Štampar“ u razdoblju od 20 sati 25. listopada do 20 sati 26. listopada zabilježili su 211 novooboljelih osoba, a obrađeno je 398 osoba. Od navedenog, 351 osoba je od prethodnih dana, a 47 osoba je od 26. listopada. Mjera samoizolacije izrečena je za 1047 osoba, priopćio je zagrebački Stožer. Više pročitajte OVDJE.

9:16 – Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je na području županije u općoj populaciji potvrđeno 15 novih slučajeva bolesti COVID-19. Epidemiološka obrada kontakata novooboljelih osoba je u tijeku. Na području Koprivničko-križevačke županije trenutačno je aktivno 140 slučajeva bolesti COVID-19, 11 osoba je oporavljeno, a na bolničkom liječenju je ukupno 19 osoba. Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježen je ukupno 471 slučaj.

U Općoj bolnici Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na virus, riječ je o osobi starije životne dobi koja je u kliničkoj anamnezi imala značajan komorbiditet, a bila je štićenik Doma za starije i nemoćne osobe ''Keris'' iz Legrada.

8:47 – Brojka oboljelih danas će biti mnogo manja nego što je bila jučer, praktički prepolovljena. Ni meni to nije jasno – nije stvar u testiranjima, mi smo jučer obavili 1240 testiranja i prešli smo 90.000 testiranih u NZJZ-u. Brojke padaju, očito su se sugrađani počeli polako, ali sigurno pridržavati mjera – rekao je u Studiju 4 Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo "Andrija Štampar".

Na pitanje idemo li prema vrhuncu, rekao je kako je sada to vrlo teško prognozirati jer svi relevantni čimbenici i vrhunski znanstvenici prognoziraju da bi vrhunac mogao biti u drugoj polovici studenog.

Vidjet ćemo. Situacija je ozbiljna i moramo se ozbiljno pridržavati mjera. Kada sve skupa gledamo, čekamo što će država ili grad učiniti za nas. Do kraja tjedna ćemo pokrenuti kampanju da vidimo što stanovnici Zagreba mogu učiniti sami za sebe – rekao je Šostar.

8:40 – U Požeško-slavonskoj županiji trenutačno je aktivno 135 slučajeva zaraze koronavirusom (COVID-19), 120 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji, a 15 osoba je hospitalizirano. U samoizolaciji se nalaze 482 osobe, a ukupno je testirano 11867 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 200 uzoraka, od kojih je 20 pozitivnih.  Tijekom dana nastavit će se s testiranjem kontakata zaraženih osoba, kao i svih suspektnih osoba.

8:22 – U Sisačko-moslavačkoj županiji sedamdeset i sedam novooboljelih je osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o dvadeset i osam osoba s područja grada Siska, dvadeset i tri osobe s područja grada Kutine, četrnaest osoba s područja grada Petrinje, pet osoba s područja grada Popovače, dvije osobe s područja grada Glina, jednoj osobi s područja grada Hrvatska Kostajnica, jednoj osobi s područja grada Novske, jednoj osobi s područja općine Velika Ludina, jednoj osobi s područja općine Lekenik, jednoj osobi s područja općine Lipovljani.

8:11 – Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je nove kriterije za testiranje na SARS-CoV-2, prekid izolacije i karantenu.

"Prema odluci Ekspertne skupine Kriznog stožera MZ-a, samoizolacija osobe koja je bliski kontakt oboljele osobe od COVID-19 skraćuje se s 14 na 10 dana. Iznimka su osobe koje rade u ustanovama za smještaj i boravak starijih i teško bolesnih odraslih osoba i osoba s invaliditetom, u kojih karantena traje 14 dana", stoji u odluci. Više pročitajte OVDJE.

8:04 – Goran Tešović, pročelnik Zavoda za infektivne bolesti djece pri Klinici za infektivne bolesti "Dr .Fran Mihaljević", komentirajući jučerašnji slučaj mlade djevojke u Splitu koja je preminula, a bila je pozitivna na koronavirus, rekao je da su sve kronične bolesti, bez obzira na dob, rizični čimbenici.

– Teži oblik infekcije u mladih može se očekivati upravo kod onih koji imaju neke kronične bolesti ili stanja. Mladi prebolijevaju infekciju u blagoj kliničkoj formi, brojni nemaju nikakve ili imaju zanemarive simptome, ali to ne znači da u toj dobnoj skupini ne može biti onih koji imaju težu kliničku sliku ili čak i nepovoljan ishod – rekao je Tešović u emisiji U mreži Prvog HRT-a. Dodao je da postoji imunološko posredovno stanje koje se pojavilo u sklopu pandemije, a to je multisistemski inflamatorni sindrom, povezan s COVID-19. – To je kombinacija dviju bolesti koje smo ranije znali kao Kawasakijeva bolest i toksički šok-sindrom. 

Video: Dodatni kreveti u zagrebačkoj Areni za oboljele od COVID-19

V. d. zamjenice ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Ivana Pavić Šimetin istaknula je kako online nastava nije za sada opcija te da se o tome ne razgovara.

8:00 – U zagrebačkoj Areni u ponedjeljak su počele pripreme za prijam bolesnika s COVID-19. Arena će biti tercijarni centar za zbrinjavanje oboljelih od koronavirusa s blažom do početnom srednje teškom kliničkom slikom, najavio je ministar zdravstva Vili Beroš.

U Arenu moguće postaviti više od 1000 kreveta

U Arenu će se preusmjeravati liječnici i medicinske sestre iz drugih zdravstvenih ustanova, a moguće je ukupno postaviti više od 1000 kreveta. Doktor Davor Vagić iz KBC-a Sestre Milosrdnice rekao je novinarima da je mobilizacija Arene "priča cijelog zdravstvenog sustava".

"Zdravstvenih djelatnika nema, velik dio je u samoizolaciji, a dio je i bolestan. Oni koji nam za sada mogu najviše pomoći jesu upravo građani odgovornim ponašanjem", rekao je izrazivši nadu da aktivacija Arene neće biti potrebna. 

Planirano je da u Areni budu pacijenti s blagom do srednje teškom kliničkom slikom, odnosno pacijenti koji ne trebaju uznapredovalu terapiju. S druge strane, istaknuo je Vagić, u Areni moraju imati sve mogućnosti da te pacijente po potrebi hospitaliziraju u bolnici.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Forumas
Forumas
09:02 27.10.2020.

"Brojka oboljelih danas će biti mnogo manja nego što je bila jučer, praktički prepolovljena. Ni meni to nije jasno".-----ajd da netko prizna da im nista nije jasno.

SA
Saskakempa
09:06 27.10.2020.

Pa mozda je prelolovljen jer ste uveli ogranicenja i najave za testiranja. Svaki dan ima 500 termina i jos se mora najaviti unaprijed znaci ne mozes doci vise nenajavljen i to je sve pocelo jucer. Kako je banditos rekao, brzo ce poceti padati, sve se da srediti...

Avatar gunner12345
gunner12345
09:05 27.10.2020.

da vidimo sad broj testiranih nako što je uvedeno da se moraš prijaviti za testiranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije