Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vilibor Sinčić
Povratak na članak

'Sve je moguće, i da Karamarko padne i da Most nastavi suradnju s Brkićem'

- Karamarko je trebao sam shvatiti u kakvoj situaciji se nalazi - rekao je Sinčić

Komentari 17

FO
Fortuna1980
09:38 27.05.2016.

Nova generacija agitpropa u punom djelovanju!

VL
SX
sudbina x
09:25 27.05.2016.

Nevjerojtno . Koji analitičar. Možda ovako možda onako. Ma daj čovjeće imaj stav i reci.. Koji siheraški pokvarenjak, ako neće biti ovako bit će onako.

VL
MU
muh
10:12 27.05.2016.

Pa koliko ovaj plati da je stalno u Večernjem?

VL
IS
iskrica
09:45 27.05.2016.

Živi zid se potpuno raspao. 200 članova ih je napustilo-što znači da je dvije trećine članova izašlo iz stranke. Vilibor Sinčić, A. Palfi i Ivan Pernar su održali skupštinu Živog zida na kojoj je bilo samo njih troje. Nakon togaoga su lažirali Zapisnik te skupštine i na njega potpisali osobe koje nisu bile na skupštini, a onda su te dvije osobe podnijele kaznenu prijavu protiv njih troje. Zašto to nije u medijima? Zato što umjetno podižu rejting Živom zidu, kao što su prije izbora MOST-u. Kada to već taje mediji, što HDZ ne ističe tu činjenicu, jer će na sljedećim izborima kukuriku mediji planiraju d Živog zida napraviti novi MOST. Potražiti se može samo na neovisnim portalima , a državna HRT to namjerno prešućuje i sudjeluje u umjetnom dizanju rejtinga raspalom Živom zidu, omogućavajući mu medijski prostor, prvo u nedjelju u "Nedjeljom u 2", a jučer u "Otvoreno". Na Sinčićeve kritike i tvrdnej da im rejting raste predstavnik HDZ-a je morao istaknuti te činjenice i iskoristiti pojavljivanej u medijima da o tome obavijesti javnost, od koje se to uspješno skriva. Sinčić je dobio kaznenu prijavu za lažiranje skupštine Živog zida- potražite na portalima i tražite emisiju na HRT-u o umjetnom podizanju rejtinga Živom zidu i stvaranju nove lijeve metastaze za varanje birača. Sada se odrađuje kampanja za slejdeće izbore, a netko Sinčiću s bijednih 100 članova stranke i jednim mandatom stalno podiže rejting.

VL
MT
mladen.turcic
09:43 27.05.2016.

ne vjerujemo da i ti nasjedas na crvenu propagandu...bio si mi okdok si pomagao ljudima,ovako samoradis nepotrebnu pomutnju u saboru npr.s onim kvorumom,,sta to ostane košta ponovljena sjednica!?

VL
Avatar Izdajnik
Izdajnik
10:13 27.05.2016.

Jadni viliborčić. Lezi na zemlju i protestvuj.hdz je snaga Hrvatska.

VL
DU
Deleted user
12:00 27.05.2016.

Ovaj mali nema pojma o životu

VL
BA
balic
09:34 27.05.2016.

Pa i ne brane oni interese Hrvatske i INE nego svoje, sta ti je .Netko tko ne stoji iza zemlje se ne opire rukama i nogama nego ode.Tako je u sredjenoj zemlji kod nas na balkanu nije.

VL
DU
Deleted user
09:49 27.05.2016.

Sinčiću samo dosljedno, dosljednost se honorira. Vidi nove ankete.

VL
Avatar airbizz
airbizz
21:34 27.05.2016.

unazad 25 godina sistem,na čijem čelu se nalazi hdz/sdp je dokazao kroz ratno profiterstvo,kriminalnu privatizaciju,podvođenje bankarskom kartelu i rasprodaju imovine (koju smo samo posudili od naše djece) trulost samog sistema.narod se polako,ali sigurno budi.narod je vidio čitave vojske prezentiranih stručnjaka,eksperata i znalaca(kako god su si već napisali u diplome).prije potpune osvještenosti naroda sistem hdz/sdp će se pojesti iznutra,kako deklarirati karakter pojedinca u toj mreži koji je za najminimalniji osobni probitak(naravno na uštrb društva) voljan pogaziti riječ,ostati bez obraza ili kičme.

VL
MT
mladen.turcic
14:13 07.06.2016.

bravo kako si samo prokuzio bit problema

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.