65 14°C
  • zimerman:

    Prije 55 godina su rekli da imamo još 12 godina prije nego što klimatske promijene totalno unište planetu zemlju i svaki ,12 godina kažu da nam je ostalo još 12 godina. Ljevičari su uvijek živili u utopijskom svijetu ,sada iskorištavaju ... prikaži još!ju razmaženu dijecu za svoje političke ciljeve . Navode kao neke podatke a uvijek zaborave da kažu koliko će ta izmišljotina da košta porezne obveznike.

  • Shariel Aron:

    Zelembaći i njihovi aktivisti.Oni su odavno postali kao nekakva sekta koja svako malo mijenja program.Uglavnom,nikad ništa korisno od tih ljevičarskih probisvjeta.

  • stefj:

    I tako, urlali su zeleni protiv nuklearki, pa su dobili termoelektrane, sad im to ne paše. Sada pak urlaju za "obnovljive izvore", a što će dati struju kada nema vjetra i nema sunca? Opet termoelektrane, no o tome nećemo pričati ... prikaži još! pa će biti OK... Isto to s automobilima. Automobili su danas jedni od najmanjih zagađivača. U krajnjem slučaju, jedno posađeno drvo "pojest" će više CO2 nego auto može proizvesti za svog vijeka trajanja... jednostavno, zašto je Francuska, uz Norvešku, najmanji zagađivač u EU? Radi nuklearki... Postoji i drugi princip kojim je krenula Hrvatska: uspjela je značajno dići udio obnovljivih izvora u proizvodnji el. energije i smanjiti uvoz, tj. ovisnost o uvozu. Kako? Pa jednostavno, toliko je industrije uništeno i toliko je ljudi otišlo da je potrošnja struje drastično pala. Još malo, kada otjeramo još malo privrede i ljudi, nećemo trebati više uvoziti... EU je izgledno jako zadovoljna primjerom Hrvatske, pa kreće istim putem. Ionako već desetljećima nije iznjedrila nekog globalnog lidera u bilo čemu, pa očito proizvodnja i stvaranje nove vrijednosti nisu bitni detalji. Sad ćemo još dodatno opteretiti i uništiti ovo postojeće, pa ćemo biti CO2 neutralni... Što će nam III svjetski rat, imamo mi eurokraciju, to je puno djelotvornije...

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
HZJZ:

U Zagrebu u mjesec i pol dana zabilježeno 27 novooboljelih od ospica

Dejan Kovač
Utrka za Pantovčak

Predsjednički kandidat Dejan Kovač u studiju Večernjeg lista

Vesna Stajčić
Vesna Stajčić

Podignuta optužnica za mobing protiv bivše ravnateljice Zavoda za prostorno uređenje