Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
89 17°C
  • zimerman:

    Prije 55 godina su rekli da imamo još 12 godina prije nego što klimatske promijene totalno unište planetu zemlju i svaki ,12 godina kažu da nam je ostalo još 12 godina. Ljevičari su uvijek živili u utopijskom svijetu ,sada iskorištavaju ... prikaži još!ju razmaženu dijecu za svoje političke ciljeve . Navode kao neke podatke a uvijek zaborave da kažu koliko će ta izmišljotina da košta porezne obveznike.

  • Shariel Aron:

    Zelembaći i njihovi aktivisti.Oni su odavno postali kao nekakva sekta koja svako malo mijenja program.Uglavnom,nikad ništa korisno od tih ljevičarskih probisvjeta.

  • stefj:

    I tako, urlali su zeleni protiv nuklearki, pa su dobili termoelektrane, sad im to ne paše. Sada pak urlaju za "obnovljive izvore", a što će dati struju kada nema vjetra i nema sunca? Opet termoelektrane, no o tome nećemo pričati ... prikaži još! pa će biti OK... Isto to s automobilima. Automobili su danas jedni od najmanjih zagađivača. U krajnjem slučaju, jedno posađeno drvo "pojest" će više CO2 nego auto može proizvesti za svog vijeka trajanja... jednostavno, zašto je Francuska, uz Norvešku, najmanji zagađivač u EU? Radi nuklearki... Postoji i drugi princip kojim je krenula Hrvatska: uspjela je značajno dići udio obnovljivih izvora u proizvodnji el. energije i smanjiti uvoz, tj. ovisnost o uvozu. Kako? Pa jednostavno, toliko je industrije uništeno i toliko je ljudi otišlo da je potrošnja struje drastično pala. Još malo, kada otjeramo još malo privrede i ljudi, nećemo trebati više uvoziti... EU je izgledno jako zadovoljna primjerom Hrvatske, pa kreće istim putem. Ionako već desetljećima nije iznjedrila nekog globalnog lidera u bilo čemu, pa očito proizvodnja i stvaranje nove vrijednosti nisu bitni detalji. Sad ćemo još dodatno opteretiti i uništiti ovo postojeće, pa ćemo biti CO2 neutralni... Što će nam III svjetski rat, imamo mi eurokraciju, to je puno djelotvornije...

Još iz rubrike Vijesti

Medicinsko osoblje zaduženo za oboljele od koronavirusa u Rusiji
smrtnost iznad 1%

U Rusiji najviše preminulih, ali i oporavljenih u jednom danu

NEVJEROJATNO!

Zbog objavljene slike poljupca završili u zatvoru

Tomo Medved
IZBORI 2020.

Tomo Medved će vjerojatno biti nositelj liste za VII. Izbornu jedinicu