Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
110 25°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Emoji:

    Dobar kratak i istinit govor brate po oružju i hrvatski brate Mlinariću! Malo bih dodao i skrenuo da smo sami najviše krivi za našu nesreću, ovakvu Vladu i većinu i sve što nam se događa. Mi smo gotovo godinu dana ... prikaži još! javno prozivali etnobiznismena i vođu manjine u Hrvatskoj, kada će izgovoriti Domovinski rat, kada će doći u Vukovar, Knin .... I evo njih, šalju Miloševića, a glavni odlazi na kontra skup na noge Vučiću, dok su oni istovremeno tražili dolazak u Grubore potpredsjednika Vlade RH i generala pobjedničke vojske HV da prigne glavu i koljena ondje!! Izjednačiše maloumnici osloboditeljsku operaciju sa tobožnjim zločinom, izoliranim slučajem i kolateralom, koji se tobože dogodio u nekakvom selu, tobože nenaoružanom narodu!!! Još jedna velika, pregolema i prebolna rana na tijelu naše Hrvatske ponovno se otvara, ponovno se soli, ponovno nas dijele, ponovno se provocira! Zabraniti ćemo te slave, potjerati neprijatelje kao i 95, no moramo se okupiti, razumjeti, ujediniti oko toga!!! Tražim zabranu dolaska maloumnika, neprijatelja, pa makar i pripadali vlastima ove države na naša sveta mjesta ponosa i slave, pregorke muke i stradanja, rijeka i potoka krvi koju smo prolijevali ne štedeći se za dom i slobodu svom hrvatskom rodu!

  • K0mentar:

    najvjerniji koalicijski partner HDZ-a, čiji je predsjednik Andrej Plenković, kako kaže, baš u SDSS-u prepoznao svjetonazorsku bliskost!

  • tramontana:

    nije isto niti će ikada biti. Oslobađanje zemlje je najsvetiji čin jednoga naroda, a Grubori su trenutno pomračenje pojedinca, možda iz osvete, možda iz drugih motiva. Na desetine Grubora su počinili Srbi od Vukovara do Dubrovnika. Ovo je za mene ... prikaži još!e blasfemično obilježavanje oslobođenja.

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Konferencija za medije Benčić i Borić o programu Platforme za reproduktivna prava za siguran i dostupan pobačaj
SAVJETOVANJE PRIJE POBAČAJA

Zeleno-lijevi blok: 'Borit ćemo se da se ne obistine najave Vilija Beroša i njegovih pomagača'

AUSTRIA-VIENNA-COVID-19-CROATIA-TRAVELERS-TESTING
'CRVENA LISTA'

Nizozemska izdala upozorenje o (ne)putovanju u Beč i Innsbruck

Konferencija za medije SDP-a s deset gradonačelnika ove stranke - tema unutarstranački izbori
navodni sukob

Splitski SDP: Split je talac koalicije HDZ-a i HGS-a, tretiraju ga kao plijen koji se dijeli