Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO I NAMETLJIVO SE PONAŠAO

Svakodnevno uhodio pravosudnu dužnosnicu i njena supruga te im prijetio smrću

07.06.2021.
u 14:28

Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo da se 63-godišnjaku odredi istražni zatvor.

Za prijetnju i nametljivo ponašanje osumnjičen je 63-godišnjak koji je zbog toga ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u  Rijeci.

Sumnjiči ga se da je tijekom svibnja 2021. na Rabu svakodnevno uhodio pravosudnu dužnosnicu s područja Primorsko-goranske županije i njena supruga. Osim što ih je uhodio, slao im je poruke uvredljivog i prijetećeg sadržaja. Sumnjiči ga se i da je pravosudnoj dužnosnici u više navrata prijetio  smrću, a prijetnje su bile povezane s poslom koji obavlja. Smrću je prijetio i njezinu suprugu te članovima njihove obitelji.

Nadalje, tijekom svibnja je na Rabu, kako se sumnja, osim spomenutim osobama, prijetio još jednom muškarcu kojeg je svakodnevno pratio, uhodio, dolazeći na mjesta na koja je dolazio i oštećenik, kao i do njegovih parcela da bi ga potom verbalno napadao želeći s njime uspostaviti neželjeni kontakt. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo da se 63-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije