Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peternel reagirao na smjenu

'Škorin potez nije bio pristojan. A svaki dan se pobrine da bude u medijima jer mu jenjava glazbena karijera'

Škoro i Peternel
Foto: PIXSELL
1/5
13.08.2021.
u 20:11

Samo sam g. Škoru obavijestio da i ja mogu svašta reći, ali odlučio sam da ću šutjeti, neću se valjati u blatu - kaže nam Peternel, pa dodaje da problem nije sama njegova smjena, već način na koji se ona dogodila

Smijenio ga je s mjesta predstojnika u svom kabinetu potpredsjednika Sabora, a onda mu je Igor Peternel, kaže Miroslav Škoro, u telefonskom pozivu zaprijetio da ima 24 sata za povlačenje te odluke ili kreće obračun. Što to Peternel planira, pitali smo njega. Je li prijetio?

- Samo sam g. Škoru obavijestio da i ja mogu svašta reći, ali odlučio sam da ću šutjeti, neću se valjati u blatu - kaže nam Peternel, pa dodaje da problem nije sama njegova smjena, već način na koji se ona dogodila. Pravo je potpredsjednika Sabora da svojeg predstojnika ureda makne, ukoliko mu ne odgovara, smatra Peternel, ali kućni odgoj mora postojati.

- I u politici i u biznisu moraju se imati maniri. Očekivano bi bilo da me se na prvi radni dan, nakon godišnjih odmora, pozvalo na kurtoazni razgovor i da mi je rekao, nemaš više moje povjerenje. Smjenjivati nekoga u vrijeme godišnjih odmora preko saborske službe nije pristojno - kaže Igor Peternel pa dodaje kako taj Škorin potez govori dosta o njemu.

- I o tome kako smo svi bili u zabludi - dodaje Peternel, koji trenutačno obnaša i dužnost prvog čovjeka zagrebačkog ogranka Domovinskog pokreta. A zna li zašto ga je Škoro točno smijenio?

- Svaki se dan on pobrine da bude u medijima, možda mu fali toga jer jenjava i njegova glazbena karijera. A i saborske zastupnike ne može smijeniti, pa je mene. Nema veze, ja imam svoju znanstvenu karijeru, a ovo puno govori o tome kako Škoro doživljava politiku - pojasnio nam je Peternel.

Komentara 37

KO
Kološanin
20:58 13.08.2021.

Peternel baš nema sreće s izborom političke stranke. Nije uspio sa SDP-om, uz Tomaševića je bio u krivo vrijeme, preko DP-a nije postao zastupnik, sad ga je Škoro istjerao iz sabora s mjesta predstojnika njegovog kabineta. Zato će sada procvasti znanost kad se Peternel posveti znanstvenoj karijeri.

ST
starwars
21:30 13.08.2021.

Da se ti posvetiš svojoj "znanstvenoj karijeri" svi mi bi profitirali. Iako ne znamo o kojoj se to znanosti radi. Lik je promijenio 9 stranaka i udruga od ljevice do desnice, nije u Mostu i HSS još samo bio. Znanstvenik na području uhljebizma!

IV
ivan97
21:30 13.08.2021.

Hoće hemoroid Peternel napisati knjigu od Stazića do Škore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije