Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MURSKO SREDIŠĆE

Svaki dan Središćem prođe više od 200 kamiona i 2000 automobila

prijelaz
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
25.06.2010.
u 16:30

Središćanci "stenju" pod teškim prometom. No sigurnosna je situacija za sad dobra, kaže Miljenko Vrbanec, načelnik Policijske postaje Mursko Središće

Više od 2000 automobila i 200 kamiona na dan prolazilo je mjesec dana preko Graničnoga prijelaza Mursko Središće, doznajemo od Miljenka Vrbanca, načelnika Policijske postaje Mursko Središće. U mjesec dana granicu je tako prešlo oko 70.000 vozila i 6000 kamiona. Pridoda li se tome i promet onih koji prolaze kroz centar, a ne prelaze granicu, Središćanci doista "stenju" u smogu.

Sigurnosna je situacija za sad dobra, kaže Vrbanec, jer unatoč tolikom prometu zabilježena su tek "tri prekršaja vezana uz promet i granicu". Evidentirano je i šest kaznenih djela, od kojih je jedno napad na policajca, te je otkrivena osoba koja je uzgajala marihuanu.

Inače, policajce je "pojačalo" novo računalo. Darovala im ga je općina Podturen.

- Ovo nam je računalo jako korisno. Postavili smo ga u dežurnu prostoriju i njime se služimo cijeli dan. Hvala Podturnu – rekao je načelnik Miljenko Vrbanec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije