Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psiha
Povratak na članak

Svaka četvrta osoba ima tegobe, a na psihijatra se čeka 3 mjeseca

U posljednjih osam godina, od 2000. do 2008., iz godine u godinu raste broj hospitalizacija zbog duševnih poremećaja –- sa 36.679 na 46.209

Komentari 1

BO
boston
18:40 28.09.2010.

Ovo je porazavajuca vijest. Svako ko upita za pomoc psihijatra, vec kasni u samome startu. Odugovlacio je, mislio je da ce sve to proci, itd. A onda mora cekati jos 3 mjeseca? Stoga me necude sva ova ubojstva i samoubojstva. Budimo realni, danasnji zivot je katastrofalan. Otudenje od prijatelja, obitelji i cijeloga drustva je postala normalna stvar. Dovoljno je da mislimo drugacije od roditelja, da nas oni odkantaju. A kamoli prijatelja. Danasnji covjek je prepusten samome sebi, i ocigledno, neucinkovitom sistemu pomoci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.