Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eskalirao verbalni sukob

Svadili se oko parkinga pa 46-godišnjaku nanio teške tjelesne ozljede

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.10.2020.
u 10:09

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 46-godišnjaku.

- Utvrđeno je kako je 28. svibnja u Šibeniku oko 20,15 sati, zbog nesuglasica oko parkiranja, izbio verbalni sukob koji je eskalirao u tjelesni. Nakon prvotnih saznanja o mogućem narušavanju javnog reda i mira naknadno je utvrđeno kako je oštećeni zadobio teške tjelesne ozljede te je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da mu je osumnjičeni zadao više udaraca po tijelu.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije