Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijana posla u Umagu

Svađali se tijekom vožnje pa ga suvozač udario šakom u glavu!?

automobil svađa parkiralište
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
08.04.2020.
u 11:49

Kada je na mjesto događaja došla policija dvojica muškaraca su se i dalje svađala jedan drugog optužujući za nesreću

Pulska policija izvijestila je o nesvakidašnjem događaju koji iskače iz uobičajenih izvješća o prometu. Naime, 7. travnja u 18.55 sati 30-godišnjak je sa 1,23 promila alkohola u krvi upravljao Renault meganom. Vozio je po Ulici šetalište Vladimira Gortana u Umagu, a s njim u vozilu je također bio i 30-godišnjak.

U jednom trenutku njih su se dvojica posvađala, da bi suputnik tijekom te svađe šakom u glavu udario vozača!? Ovaj je izgubio kontrolu nad upravljačem pa se svojim vozilom zabio u parkiranu Daciu. Kada je na mjesto događaja došla policija, dvojica muškaraca su se i dalje svađala, jedan drugog optužujući za nesreću. Suvozač je odbio alkotest. Obojica su prijavljena za remećenje javnog reda i mira, a vozač i za upravljanje vozilom u alkoholiziranom stanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije