Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Suvozačica (66) poginula u razbijenom twingu

prometna nesreća (1)
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
30.10.2010.
u 12:24

Nakon sudara twingo se zarotirao na cesti i s zadnjim krajem završio u putnom jarku

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 9 sati na raskrižju ulice V. Nazora i državne ceste D2 u Orahovici smrtno je stradala Kata B. (66) iz Orahovice. Prema neslužbenim izvorima nesreća se dogodila kada se je vozač osobnog automobila twingo M.M. (72) neoprezno uključivao na državnu cestu te je naletio na osobni automobil golf'.

Nakon sudara tvwingo se zarotirao na cesti i s zadnjim krajem završio u putnom jarku. Smrtno stradala Kata B. nalazila se na mjestu suvozača u twingu. Vozač golfa F. M. (35) i njegova sestra T.M. (34) iz Čačinaca lakše su ozlijeđeni, dok je vozač M.M. (72) zadobio teške ozljede te je nakon prve liječničke pomoći, koja mu je pružena u Orahovici, zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Našicama.

Policija istražuje okolnosti nesreće.

Ključne riječi

Komentara 5

BM
bmwejac
21:02 31.10.2010.

Sta se ovo desava na slavonskim cestama stvarno neobjasnjivo,podledajte samo danas 3 saobracajke(nesrece): Frkljevci kod Pleternice,Gromacnik kod Slav.Broda i ova u Orahovici. Uzroci su kurcenje i nepaznja,zalosno,zalosno

MM
Mladen Miletić
13:06 30.10.2010.

Nema veze 160 ili 190 na auto putu tu se gine sa 70 na sat

TI
tintilinic100
17:57 30.10.2010.

Neoprezno se uključivao???? Ma daj.. izgleda mi kao da je izletjeo na glavnu cestu:)) a što reći?? Nije pazio...ccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije