Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar na Savici

Suvlasniku Urnebesa zapalili luksuzni BMW

MBW željko telinec
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
23.12.2015.
u 08:31

Prednji dio skupocjenog BMW-a nepoznati počinitelj polio je benzinom i zapalio, a u požaru je na automobilu nastala šteta od 300.000 kn

Skupocjeni BMW serije 7 vrijedan više od 100.000 eura planuo je u utorak usred noći u Novskoj ulici na zagrebačkoj Savici, a u požaru koji je, pokazao je to policijski očevid, podmetnut, na automobilu je nastala šteta od oko 300.000 kuna.

Po svemu sudeći, nepoznati počinitelj najprije je polio prednji dio automobila benzinom i zatim ga zapalio. Cijeli događaj neugodno je iznenadio Željka Telinca (40), osumnjičenika u jednom od krakova afere Agram, kod kojega je zapaljeni BMW, inače u vlasništvu leasing kuće, bio na korištenju.

– Nemam nikakav komentar na taj događaj – samo je kratko kazao Telinec, koji je pod istragom zbog toga što, tvrdi USKOK, zajedno s Tomislavom Kolarićem nije plaćao mjesečni najam u iznosu od 21.571 kunu za zakup diskoteke Saloon na Tuškancu, čime su njih dvojica nezakonito zaradila gotovo 130.000 kuna, a sve to im je, prema sumnjama USKOK-a, kao nekadašnji predsjednik KK Cibone omogućio Ivica Lovrić.

Željko Telinec i Tomislav Kolarić poznati su i kao vlasnici klub-restorana Urnebes na Trnju i Excellente bara na Drvinju. Kao slučajna žrtva očitog upozorenja Željku Telincu završio je i Marinko J. (48), kojemu je u požaru izgorjela prikolica za prijevoz automobila. On je prikolicu parkirao pokraj BMW-a nakon što je došao s poslovnog puta, otprilike pola sata prije nego što je požar izbio.•     

>> Od početka afere Agram USKOK otvorio desetak istraga nad Bandićem i njegovim suradnicima

Komentara 12

Avatar utunelu
utunelu
08:35 23.12.2015.

nije im to omogucio Lovric vec Bandic,shvatite vec jednom da bez bandica se nista ne odvija,a ako se u toj igri nalaze druga imena to je zato da bi se skrenula sumjna na bandica.Lovric bez bandica ne postoji..i jos nesta ov je tek dio kolaca i lopovluka koji je bandic napravio ima bandic puno takvih frendova kojima je davao tude

IB
ivan.biljan68
09:31 23.12.2015.

Ovo stvarno čovjeka navodi da si zamisli,koju sve"vojsku zaštitnika"posjeduje"el bandito"Ja si,prosto,ne mogu zamisliti,kad taj (ne)čovjek ždere i kad spava,a dobro je naveo M.Bandić 365,a ja ću dodati i od 0 do 24h,samo neznam što će mu toliki novac?Mislim,da je on i njegova okolina i razni"prijatelji"stekli previše neprijatelja i da im se ovo sve događa proračunato.Bolje bi bilo,da više vremena provede sa obitelji,nije sve u novcu,treba više unijetzi topline unijeti topline u obitelj. Da je kojim slučajem ostao u kraju,iz kojeg potječe,nebi imao ni za poštene cipele.

Avatar comandante
comandante
09:07 23.12.2015.

ma instalacije, buahahahaahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije