Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE VEĆU VIDLJIVOST

Suverenisti žele svoj Klub u Saboru: Zekanović odbacio mogućnost razlaza s Domovinskim pokretom

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru Domovinskog pokreta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.07.2020.
u 14:21

U Klubu bi trebala sudjelovati i Ruža Tomašić te dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček.

Domovinski pokret Miroslava Škore i Hrvatski suverenisti dogovorili su u svibnju zajednički izlazak na izbore, međutim u Saboru će funkcionirati kroz dva Kluba zastupniku.  U Klubu bi trebala sudjelovati Ruža Tomašić te dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček.

- Domovinski pokret je koalicija više stranaka, i to je logično. No mi imamo čvrsto partnerstvo s Domovinskim pokretom i Miroslavom Škorom, koje se nastavlja i dalje. Ovo je tek početak te suradnje. To je jako bitno naglasiti. A ovo kako ćemo mi tehnički funkcionirati, to su stvari koje ćemo se dogovoriti sa Škorom, rekao je predsjednik Hrvatskih suverenista i nositelj liste Domovinskog pokreta u 9. izbornoj jedinici Hrvoje Zekanović za Telegram. 

On smatra kako će na taj način povećati vidljivost čitavog Domovinskog pokreta. 

- To je tehničko pitanje. Ja sam bio formirao Klub zastupnika s kolegama Glasnovićem i Hasanbegovićem kako bismo dobili neku vidljivost u saboru. Kad imaš više Klubova, imaš i veće mogućnosti rada u saboru. Moram još jednom naglasiti, mi u Domovinskom pokretu smo čvrsto zajedno i tu nema govora o bilo kakvom razlazu - kazao je Zekanović.

VIDEO: Dragan Bagić i Mate Mijić komentiraju rezultate izbora


 

Komentara 2

VA
vadis1
16:24 06.07.2020.

Zekanovic je jedan ekstremist, da ne kazem i gore od toga.

TA
Tackrla
15:07 06.07.2020.

To je u redu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije