Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporazum HDZ-a i SDSS-a
Povratak na članak

Suverenisti: Odlazak na komemoraciju ne pridonosi normalizaciji odnosa, to je uvjet iz koalicijskog sporazuma

Do istinske pomirbe može doći tek onda kada agresor konačno prizna da je bio agresor, tvrde Hrvatski suverenisti

Komentari 3

ST
stefj
12:34 25.08.2020.

Nije bitno da li je to dio sporazuma ili nije, pohvalno je ako se pokušavaju normalizirati odnosi... No osnovni problem u svemu tome je način. Ako se pogleda tamo gdje su stradali Hrvati ističe se žrtva i odaje počast, bez da se napomene tko je odgovoran, dok tamo gdje su stradali Srbi, tamo se ističe čin zločina... To vodi izjednačavanju krivnje i ide u korist Srpskim teorijama. Ko da '91 do '95 nisu postojale, ko da silnih Srpskih zločina nikada nije niti bilo. Zapravo strašno...

VL
DU
Deleted user
18:29 25.08.2020.

Zašto tim facama uopće dajete medijski prostor? Naše zločine ne može opravdati ništa, vrijeme je da ih priznamo i ne skrivamo pod tepihom. Puna kapa mi je majmuna.

VL
SA
sanikol
20:52 25.08.2020.

Za ovog "suverenistu" jedino što bi normaliziralo odnose je da svi Srbi otiđu iz Hrvatske. Vjerujem da bi moglo doći do normalizacije kada bi ovakvi likovi napr kao i Bunjac otišli ako im se ovdje ne sviđa. Zašto ovakvom likuu uopće dajete prostor kada kao samostalna stranka ne bi imao niti 1 % glasova (sada u koaliciji, DP ima nešto više od 6%.)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.