Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debata

Sutra sučeljavanje četvorice kandidata za šefa HDZ-a

'15.03.2012.Zagreb - Multimedijalni centar, suceljavanje kandidata za predsjednika HDZ. Milan Kujundzic, Darko Milinovic, Ivan Domagoj Milosevic, Drago Prgomet. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
18.04.2012.
u 12:00

Sučeljavanje kandidata za novog predsjednika najjače oporbene stranke organiziraju Večernji list, Media servis i 24sata TV

"Predsjednik HDZ-a budući premijer" tema je drugog sučeljavanja kandidata za novog predsjednika najjače oporbene stranke koji zajednički organiziraju Večernji list, Media servis i 24sata TV. Na drugo sučeljavanje, kao i na prvo, dolaze Milan Kujundžić, Darko Milinović, Domagoj Ivan Milošević te Drago Prgomet. Sadašnja predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor te kandidat Tomislav Karamarko odbili su sudjelovanje.

Četvorica najavljenih ovaj će put dati svoje viđenje političke, gospodarske i društvene situacije u zemlji, ali i u svijetu. Naime, odgovarat će na pitanja koja bi se inače postavila hrvatskome premijeru jer novi predsjednik HDZ-a u budućnosti bi mogao biti kandidat za premijera.

Sučeljavanje će se održati sutra u 9 sati u prostorijama Media servisa, koji će u svojim informativnim emisijama u četvrtak objavljivati najzanimljivije dijelove, a cjelokupna snimka sučeljavanja moći će se vidjeti na 24sata TV u četvrtak u 20 sati. Večernji list o svemu će izvijestiti na svojim web-stranicama te u tiskanom izdanju od petka.

Komentara 20

SA
saad
07:37 19.04.2012.

Dado me posjeca na Bandica SELJACINA.

MI
miazg
12:37 18.04.2012.

jedva čekam da vidim milinivića kako spika engleski, zašto to sučeljavanje ne bude na engleskom

BA
baza
15:58 18.04.2012.

Ova Kosorica, ne samo što je dokazana politička gubitnica, već je ovime dokazala i da je kukavica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije