Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teoretičari zavjera tvrde

Danas nas čeka smak svijeta? 'Udarit će nas planet Nibiru'

Nibiru
Foto: Shutterstock
19.11.2017.
u 00:02

Iako su već dva puta pogriješili oko datuma kraja svijeta, teoretičari zavjera tvrde kako sutra možemo očekivati apokalipsu

Teoretičari zavjera uvjereni su kako će Planet X poznat i kao Nibiru u nedjelju udariti u zemlju što će uzrokovati apokaliptične potrese diljem svijeta.

Učinci se već osjećaju s obzirom na brojne potrese koji su pogodili zemlju posljednjih mjeseci, ali i zbog pojave misterioznih bljeskova uslijed potresa koji se teško objašnjavaju, a viđeni su u rujnu nakon razornog potresa u Meksiku.

Portal Planet X News tvrdo kako Planet X već utječe na Zemlju što se vidi kroz erupcije vulkana, potrese i jake oluje koje su pogodile svijet.

– Planet X definitivno ometa Sunce i utječe na zemljine oceane, tektonske ploče i elektromagnetsko polje – pišu oni.

Tvrde i kako 'svjetska elita' zna sve o približavanja planeta Nibirua te da su se pripremili na udar.

– Elita ima svoje podzemne baze spremne u SAD-u na jugozapadu. Kina je također izgradila svoje, kao i Rusija. Jedino Rusi imaju jednu bazu za svakog građanina Moskve – tvrde teoretičari zavjera.

No, NASA tvrdi kako planet Nibiru ne postoji.

– Već su dva puta ove godine odgađali udarac tog planeta. Prvo su najavljivali apokalipsu za 23. rujna, pa su je pomaknuli na 21. listopada, a sada tvrde da će biti 19. studenoga. Iskreno, da je Nibiru stvaran, a definitivno nije, zvuči kao da je zapravo riječ o ogromnoj pahuljici – kaže David Morrison, astronom iz NASA-e.

Nibiru
1/8

Komentara 77

Avatar navijač
navijač
20:08 18.11.2017.

Meni se više realnijim čini skori smak Večernjaka.

DO
dopizdilomi
20:03 18.11.2017.

Molim uvažene "novinare" takve vijesti da javljaju bar mjesec dana prije kako ne bih platio račune.

T1
t111
19:59 18.11.2017.

A kud bas u nedjelju, daj u ponedjeljak, da ne moram na posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije