Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'naučio je lekciju'

Pedofil oslobođen jer je imao teško odrastanje i zatvor šteti njegovu zdravlju

Foto: Getty Images
30.08.2019.
u 14:06

Kyle Sweet (19) vrebao je školarke u dobi od 13 i 14 godina te im je slao slike svojih intimnih dijelova tijela, kao i videa gdje se samozadovoljava. Isti sadržaj je tražio i maloljetnice

Odluka jedne engleske sutkinje podijelila je mišljenje javnosti. Sutkinja Andrew Wooman odlučila je pedofila osloboditi zatvora zato što je, kako navodi u obrazloženju, dotični muškarac imao teško odrastanje i zatvor dodatno škodi njegovu mentalnom zdravlju.

Oslobođeni Kyle Sweet (19) vrebao je školarke u dobi od 13 i 14 godina te im je slao slike svojih intimnih dijelova tijela, kao i videa gdje se samozadovoljava. Isti sadržaj je tražio i maloljetnice, prenosi Metro.

Njegovo napastovanje otkrila je majka jedne od žrtava koja je protiv njega podnijela kaznenu prijavu, a Kyle je prvi put priveden prošlog prosinca. Iako mu je prijetila kazna od 14 godina zatvora, sud mu je dodijelio trogodišnji rad za opće dobro pošto Kyle boluje od ADHD-a. Međutim, mladić je ponovno uhićen u veljači jer se nije mogao suzdržati pa je uznemiravao još dvije djevojčice.

Nakon toga Kyle je završio u zatvoru gdje je postao metom ostalih zatvorenika koji su ga seksualno zlostavljali. Iako su čuvari pokušali zaustaviti ove napade, oni su se ponavljali na dnevnoj bazi.

- Priznali ste krivnju, vrlo ste nezreli i imate ozbiljne psihičke smetnje - rekla je sutkinja Andrew Wooman dodavši da je osuđeni imao samo 18 godina kad je optužen za pedofiliju.

- Vrijeme koje ste već proveli u zatvoru vas je moralo otrijezniti i navesti da shvatite da je takvo ponašanje neprihvatljivo - pojasnila je sutkinja, oslobodila mladića i upozorila ga da se vraća nazad ako ponovno 'zastrani'.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
14:26 30.08.2019.

Aha, znači 18-godišnjakinja koja fura sa dvije godine mlađim dečkom je isto pedofilčica?

JJ
janica__jadnica
14:11 30.08.2019.

Znaci , zakon u svoje ruke. Znaci, prvo ga pospricas biber sprejom po glavi onda mu let lampom zapalis jaja, pa dalje nek razmislja kad mu padnu pedofilske ideje na pamet.

DD
dr dragon
17:30 30.08.2019.

Nije čovjek kriv što voli dječicu,neko samo muške neko ženske,neko životinje,neko sve i slično.Budimo liberali i nemojte slučajno tvrditi da je to bolest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije