Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovarčanin primio prekršajni nalog kojeg potpisuje šefica Prekršajnog suda u Puli

Sutkinja je u obrazloženju presude napisala da je Bjelovar u Srbiji!

Bjelovar
Damir Špehar
05.10.2009.
u 19:25

Predsjednica suda Lj. Božina kaže da se greška potkrala u pisanju na računalu te se ispričava ako se ovo ne promatra isključivo s političke i zemljopisne strane.

“Zdravko Bregovec, od oca Mata, rođen dana 21. siječnja 1968. godine u Bjelovaru, Srbija...”, piše u prekršajnom nalogu, za kaznu od 745 kuna zbog narušavanja javnog reda i mira. Nalog potpisuje sutkinja Ljiljana Božina, predsjednica Prekršajnog sudu u Puli te zapisničarka Barbara Peruško. Navod u službenom sudskom spisu da se grad Bjelovar nalazi u Srbiji užasnuo je okrivljenika Z. Bregovca.

- Još nisam uspio riješiti dvojbu je li uistinu riječ o tolikom nepoznavanju vlastite zemlje ili pak o provokaciji. To me je uvrijedilo kao Hrvata, ali i kao branitelja koji je pet godina proveo na ratištima. Ovim su pogaženi svi moji suborci te građani Hrvatske - kaže Bregovec.

Predsjednica suda Lj. Božina kaže kako se greška potkrala u pisanju na računalu te se ispričava ako se ovo ne promatra isključivo s političke i zemljopisne strane. Napominje da na sudu svi dobro znaju zemljopisne granice Hrvatske te da je ispisan novi nalog i da je pogreška uklonjena.

Komentara 16

Avatar ciril
ciril
21:31 05.10.2009.

Nista cudno. Zar niste procitali da se radi o predsjednici Prekrsajnog suda u Puli. Ako ne znate u Istri je poznato da automobile registrirane u Puli \"PU\" citaju kao da je napisano na cirilici i izgovaraju \"RI\" odnosno to znaci da je automobil registriran u Rijeci. Toliko o Puli i Istri. Lijep pozdrav.

LU
lužnjak
10:35 06.10.2009.

To samo govori da žena svakodnevno radi na prekršajnim predmetima,u kojima su učestali klijenti iz Srbije.Mirni snovi,uvrijeđeni gospodine.

DA
dabar
20:49 05.10.2009.

Zamislite zena pogresila slucajno i covek se uvredio kao hrvat i jos pogazeni svi branitelji hrvatske.Koji je to bolesnik? Zao mi je tog coveka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije