Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opća skupština UN-a

Susret predsjednice Grabar-Kitarović i Trumpovih

Donald Trump, Kolinda Grabar-Kitarović i Melania Trump
Foto: Official White House Photo by Andrea Hanks
1/10
25.09.2019.
u 17:22

Prijam za predsjednike država i vlada zemalja članica UN-a u organizaciji predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i gospođe Trump povodom zasjedanja 74. Opće skupštine Ujedinjenih naroda, stoji u objavi predsjednice Grabar-Kitarović.

Predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović danas su u New Yorku ugostili američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania, a fotografiju sa susreta je podijelila na svojim društvenim mrežama.

Podsjećamo, predsjednica je otputovala u SAD kao jedan od svjetskih čelnika koji su sudjelovali na godišnjem zasjedanju Opće skupštine UN-a, gdje su ju ugostili predsjednik Donald Trump i prva dama, Melania Trump.

"Prijam za predsjednike država i vlada zemalja članica UN-a u organizaciji predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i gospođe Trump povodom zasjedanja 74. Opće skupštine Ujedinjenih naroda", stoji u objavi predsjednice Grabar-Kitarović.

Donald Trump, Kolinda Grabar-Kitarović i Melania Trump
1/7

Grabar-Kitarović upozorila je u utorak u UN-u na onečišćenje svjetskih oceana i mora, uključujući Jadransko more, ključni resurs za Hrvatsku koja od turizma zarađuje oko 20 posto BDP-a.

Komentara 87

PR
Princeza
17:24 25.09.2019.

Ovo nikad neće doživjeti komunisticki kandidati jer ih nitko po svijetu ne cijeni. Kolinda Hrvatska ljepoto. 🇭🇷

RI
Rizlman
17:37 25.09.2019.

srbokomunisti na ljutim aparatima he he

KR
kruti95
18:56 25.09.2019.

a dje je čubasti četnik, njega nema nigdje? ihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije