Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Susreli se zadarski nadbiskup Želimir Puljić i ministar Vedran Mornar

Puljić i Mornar
Foto: Hrvatska biskupska konferencija
11.07.2014.
u 20:18

Ministar Mornar naglasio je svoje opredjeljenje za poboljšanje obrazovnog sustava kao i spremnost da u tom procesu uključi sve zainteresirane čimbenike, a sugovornici su se složili kako su dijalog i suradnja neophodni na svim razinama našega društva.

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, zadarski nadbiskup Želimir Puljić i ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. Vedran Mornar susreli su se danas u prostorijama HBK u Zagrebu, priopćio je HBK.

Nadbiskup Puljić čestitao je ministru Mornaru na imenovanju i zaželio puno uspjeha u službi koja mu je povjerena. Posebice je pohvalio, dodaju u priopćenju, ministrovu želju da svim spornim pitanjima pristupa dijaloški i otvoreno, a napose pitanjima koja se odnose na odgoj i obrazovanje.

Ministar Vedran Mornar je zahvalio na susretu i čestitkama. Naglasio je, kako navode u priopćenju, svoje opredjeljenje za poboljšanje obrazovnog sustava kao i spremnost da u tom procesu uključi sve zainteresirane čimbenike, a sugovornici su se složili kako su dijalog i suradnja neophodni na svim razinama našega društva.

>> Ministar Mornar u politici se ponaša kao Alisa u zemlji čudesa

Komentara 9

BA
bakulušić
21:19 11.07.2014.

Ministar Mornar u politici se ponaša kao što bi se morao ponašati svaki razuman čovjek koji je došao na ministarsku poziciju u zemlji u kojoj se više od devedeset posto građana izjašnjava vjernicima.Za primjer drugima koji nisu tako mudri.

BK
B Kosa
21:15 11.07.2014.

ministar Mornar pametno radi nije vise komunisticka diktatura da se srlja protiv volje naroda i da se crkva i vjernici ignoriraju. Milanovicu su neki ministri nanijeli veliku stetu

SV
Sumrak Vremena
21:26 11.07.2014.

sad koliko je tu glume za medije i poene a koliko istinite želje za dialog Bog zna ali ako tako iskreno misli i radi to je za pohvaliti tako se radi politika u 21 stoljeću u našoj EUropi sve sa dialogom i dogovorom sad bi se trebali svi sastati zastupnici kršćanske, židovske, islamske i pravoslavne zajednice sa ministrom i izraditi jedan model koji bi svima odgovarao da svi budu zadovoljni jer zajedništvo je budućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije