Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio alkoholiziran

Suspendiran i pritvoren jer je pijan ubio kolegicu i kumu zaručnice

policajac skrivio nesreću (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/5
22.11.2010.
u 11:47

Željka S. i zaručnicu u mjestu ne poznaju jer su se tek nedavno doselili, a on je uz to putovao 80 kilometara do posla

Željko S. (23), policajac koji je automobilom kutinskih registarskih oznaka u nedjelju u Međuriću, na cesti između Kutine i Pakraca, prouzročio tešku prometnu nesreću u kojoj je poginula suvozačica i njegova kolegica Tamara R. (21), uz kaznenu prijavu doveden je istražnoj sutkinji Županijskoga suda u Sisku. Do okončanja istrage, istražna sutkinja Ljubica Baldar odredila mu je zadržavanje.

>>Policajac vozio sa 0,7 promila, u prevrtanju mu poginula kolegica

Kako se navodi i u službenom izvješću policije, vozač je policijski službenik Policijske postaje Dvor, a u nedjelju je bio izvan službe. Stradala suvozačica iz Gornje Gračenice također je bila policijska službenica u istoj policijskoj postaji.

Ona je bila prijateljica Željka S. i trebala je biti vjenčana kuma njegovoj zaručnici. Vozaču je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Sisku, u kojoj su mu ustanovljene samo lakše ozljede, a alkotestiranjem je otkriveno da je bio pod utjecajem alkohola od 0,67 promila.

Pošto mu je pružena medicinska pomoć, vozač je uhićen, a zbog teške povrede službene dužnosti, odlukom načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke Marka Rašića, privremeno je udaljen iz službe. Nesreću je skrivio jer je brzo vozio po mokroj cesti. Na blagom zavoju izgubio je kontrolu nad vozilom te se auto nekoliko puta prevrnuo. U Gornjoj Gračenici pokraj Kutine, gdje su živjeli poginula Tamara R. te vozač Željko S. s budućom suprugom, vijest o tragediji izazvala je zaprepaštenje. Međutim, o mladom paru i njihovoj prijateljici, koji su nedavno doselili u Gračenicu kako bi ovdje započeli novi život, malo se zna. Budući da su putovali na posao u Dvor, koji je udaljen osamdesetak kilometara, u mjestu ih se gotovo i nije viđalo.

Komentara 9

KR
kridan
18:35 24.11.2010.

drzavni neprijatelj broj 1 pa ga treba voditi u lisicama da ne pobjegne.Fuj na taj nacin ce se jos vise respektirat policija

MI
mix1
20:40 22.11.2010.

policajac pijan,policajac drogiran,policajac ovo policajac ono policajac simo policajac tamo pa dokle če to tako u ovoj nazovimo DRŽAVI

BA
BandaZG
19:34 22.11.2010.

Čudno je to naše pravosuđe. Policajca pritvori, a Čolaka pusti da se brani sa slobode. Očito vrijedi ona, koliko para, toliko muzike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije