Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nelagodno slušati

Susjedi zbog uznemirujućih uzvika pozvali policiju, no evo tko je dozivao upomoć

papagaj
Foto: Screenshot
13.01.2020.
u 12:38

Policija je odmah izašla na teren kako bi provjerila o čemu je riječ. Kada su policajci došli pred njegovu kuću, brzo su shvatili da nema apsolutno nikakvih problema

Dok je popravljao automobil na kućnom prilazu, jednom je muškarcu iz Lake Worth Beacha na Floridi stigla policija. I to čak četiri policajca, a razlog je bila prijava susjeda.

Susjede je, naime, zabrinulo kada su čuli ženski glas kako galami ''pustite me van''. Zvukovi su dopirali iz susjedova dvorišta koji je u tom trenutku vani popravljao automobil.

Policija je odmah izašla na teren kako bi provjerila o čemu je riječ. Kada su policajci došli pred njegovu kuću, brzo su shvatili da nema apsolutno nikakvih problema.

Van je htio, naime, izaći amazonski papagaj Rambo koji ima glas kao žena.

Kada je ugledao policajce, vlasnik papagaja samo se nasmijao i rekao im da pričekaju pa će vidjeti tko to galami.

Ugledavši papagaja na muškarčevoj ruci, policajci su prasnuli u smijeh. Muškarac im je objasnio kako pticu ima već 40 godina te da je ona poput člana obitelji, a njegov vokabular ponekad uznemiruje ljude.

Ispričao je i da je Rambo još kada je on bio dijete često vrištao tražeći pomoć kako bi živcirao njegove roditelje.

Amazonske papige jedne su od najpopularnijih papiga koje se drže kao kućni ljubimci, a mogu živjeti čak 50 godina te obožavaju glumiti i privlačiti pozornost. A ovaj je papagaj u tome baš uspješan.

Ključne riječi

Komentara 6

LA
lajh1985
16:06 13.01.2020.

a sada zaokret : ustvari papagaj je samo naucen da to govori da zavarava policiju i susjede dok je prava zena zarobljena u kuci :)

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
14:22 13.01.2020.

Papagaj zvuči kao pornić

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
13:16 13.01.2020.

Ima papagaja 40 godina, a susjedi su sad odlučili zvat murju? I btw, papagaj zvuči ko da ga netko siluje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije