Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELO U ŠPANSKOM

Susjedi zaprijetio urnebesnom porukom: Smiri noćne strasti, poslat ću ti policiju

Foto: Borna Filic/PIXSELL
26.08.2020.
u 15:22

- Molim susjedu sa sedmog kata da smiri noćne strasti. Kako vas nije sram pa otvoreni su nam prozori, djeca su nam tu. Sramota. Zatvorite si prozore, ne mora cijelo Špansko to slušati. U protivnom, zvat ću policiju - glasi poruka nepoznatog autora

Neobična poruka na vratima jedne stambene zgrade u Španskom u kojoj ljutiti stanovnik upozorava svoju susjedu da uznemirava njegovu obitelj svojim "noćnim aktivnostima" izazvala je mnogo smijeha među tamošnjim stanovništvom, ali i neodobravanja.

- Molim susjedu sa sedmog kata da smiri noćne strasti. Kako vas nije sram pa otvoreni su nam prozori, djeca su nam tu. Sramota. Zatvorite si prozore, ne mora cijelo Špansko to slušati. U protivnom, zvat ću policiju - glasi poruka nepoznatog autora koja je osvanula u Facebook grupi "Zakaj volim Špansko".

Većina je pak u komentarima podržala susjedu, a našalila se na račun gospodina koji je "ljubomoran jer ne može uživati u istome".

"Pa neka uživa susjeda, a susjed neka zatvori prozor. Ljubomora je opaka hahaha", "A šta si ti ljubomorni susjed, i ti bi al ne možeš od djece", "A kada se cuje dernjava, nasilje i lemanje zena u stanovima to nitko ne projavljuje", samo su neki od komentara podrške susjedi.

Našalili su se i s prijetnjom da će pozvati policiju.

"Policijo, puške na ramena. U potjeru, eno stenje žena" - napisao je jedan korisnik.

"Ja se izvinjavam evo kupili smo brnjicu ne budem više bila glasna ... samo nemojte plavce zvati", našalila se druga.

Fotografiju možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 12

RO
roland
15:47 26.08.2020.

a ima glasnijih i strasnijih žena...ipak, intima bi trebala ostati intima.

MA
marijaqwer
15:35 26.08.2020.

To je novogradnja.

DU
Deleted user
16:50 26.08.2020.

zena uziva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije