Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozija u zagrebu

Susjede: To je simpatičan čovjek s Harley Davidsonom

stenjevec
Robert Anic/PIXSELL
11.01.2013.
u 20:34

Kad sam išla na posao, vidjela sam rupu u betonu od eksplozije. Čudno je uopće što je V. B. ostao živ, kaže jedna stanarka.

Zagrebačka policija danas je pretraživala stan u Gospodskoj ulici u kojem živi V. B. (54), lakše ozlijeđen u eksploziji u Stenjevcu. Muškarac je od paklene naprave stradao na autobusnoj stanici samo nekoliko desetaka metara od svoje zgrade. Što je radio tamo u tom trenutku, ne zna se, kao ni je li on dojavio da je na stanici bomba. Ako ju je i vidio, V. B. nije stigao na vrijeme pobjeći ili čak postoji šansa da zbog znatiželje nije pobjegao glavom bez obzira. Bilo kako bilo, policija i forenzičari danas su proveli sate u njegovu stanu u Gospodskoj ulici. Jesu li išta našli i zašto su tako revno pretraživali stan jedinog svjedoka bombaškog napada, nisu htjeli otkriti. Nešto poslije 17 sati zgradu su napustili forenzičari, ali su na scenu drugi put došli istražitelji sa psima.

Vozi bijeli auto

Lokalne stanarke opisuju ga kao simpatičnog gospodina koji vozi motor Harley Davidson i bavi se paraglidingom. Kažu i da ima bijeli auto koji je navodno viđen poslije eksplozije kako juri Alejom Bologne prema zapadu, odnosno u smjeru Zaprešića. Navodno u stanu živi zadnjih deset godina s djevojkom, a rodom je navodno iz Banje Luke. Prilaz ulazu u kojem živi V. B. danas je blokirala policija.

No V. B. nije sa svim susjedima bio u dobrim odnosima. Jedna žena tvrdi da se sukobila s muškarcem zbog buke koja je dopirala iz njegova stana. Pozvala je policiju što je V. B. samo još više razljutilo. Navodno je tada pred policajcima vrijeđao susjedu te joj je čak i zaprijetio.

Nije stigao pobjeći

– Čudno mi je kako nije vidio bombu na autobusnoj stanici, a ako ju je vidio, da nije uspio pobjeći. Inače mi djeluje kao vrlo normalan i pristojan čovjek – rekla je jedna stanarka koja ga poznaje iz viđenja. Jedan Stenjevčanin u prolazu je samo ogorčeno dobacio da mu nije jasno zašto su policija i novinari okupirali zgradu čovjeka koji ništa nije učinio.

– Kad sam išla na posao, vidjela sam ogromnu rupu u betonu nastalu od eksplozije. Čudno je uopće što je V. B. ostao živ nakon takve detonacije – rekla je jedna od susjeda.

>>Zagreb na nogama: Nemojte nam lagati, koga to lovite?!

>>VIDEO Policija: Ne želimo reći je li ozlijeđeni muškarac osumnjičen

Komentara 23

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
07:52 12.01.2013.

Zabraniti Zakonom da ljudi stoje na Autobusnim i Tramvajskim Stajalištima !

GY
gyekenyes
20:49 11.01.2013.

sigurno neki siptar, oni su poznati po kriminalu

FL
flok
21:37 11.01.2013.

a inače sam sklon teoriji o prolupalom slobodnom strijelcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije