Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u BiH

Susjed oteo 15-godišnju djevojčicu i nazvao joj oca: 'Nećeš je više nikada vidjeti'

bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
07.07.2020.
u 15:47

Policija Tuzlanskog kantona u priopćenju upućenom javnosti naveli su kako je oko 19:40 u policijsku postaju došao S.N. i prijavio da je osoba inicijala D.M. odveo njegovu 15-godišnju kćer.

U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima na području Tuzlanskog kantona u Lukavcu nestala je 15-godišnja djevojčica.  

- Mi smo jučer sjedili ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle baciti smeće i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi susjed koji je rekao 'nećeš je više nikada vidjeti i prekinuo. Strah me da je ne ubije. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi... Raspisana je potjernica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba. Nikada nismo bili u svađi s njim, da nam ovako nešto učini. Ona ima samo 15 godina, molim se da je živa. Policija je pretresla više lokacija u Tuzli, Banovićim i Lukavcu, ali za sada nema informacija - rekla je kroz suze Emira Nukić za Dnevni avaz.

 

Policija Tuzlanskog kantona u priopćenju upućenom javnosti naveli su kako je oko 19:40 u policijsku postaju došao S.N. i prijavio da je osoba inicijala D.M. odveo njegovu 15-godišnju kćer.

- Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, obaviješten je dežurni tužitelj, po čijim uputama postupaju službenici OKP PU Lukavac i poduzimaju potrebne mjere - stoji u priopćenju.  

 

Ključne riječi

Komentara 2

PR
protuudar
18:25 08.07.2020.

Admine dao si mi žuti jer ti je skrenuta pozornost (zvučno) na komentar koji je skromno rečeno bio degutantan. Žuti ok, ali si reagirao na taj degutantni komentar i maknuo i njega.

NM
nemirno more
16:23 07.07.2020.

ipak mislim da je bio komšija,a ne susjed...tako kažu činjenice iznijete u članku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije