Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjed obitelji:

– Velik je to šok. Ne samo za obitelj Bilić, nego i za sve nas

Frane Bilić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/5
15.04.2014.
u 20:15

– Mi nemamo što drugo reći nego isto što i na sudu. I ono što sam prvi puta rekao je istina – kazao je Frane Bilić novinarima.

– Velik je to šok za obitelj. Ne samo za obitelj nego za sve nas ovdje – kazao je susjed obitelji Antonije Bilić i svjedok na suđenju Draganu Paravinji, Frane Bilić.

Kazao je da nema što drugi reći na ponovljenom suđenju, nego ono što je kazao i na prvom.  – Mi nemamo što drugo reći nego isto na sudu. I ono što sam prvi puta rekao je istina – kazao je Bilić novinarima. Članovi obitelji Antonije Bilić danas nisu željeli komentirati ukidanje presude Paravinji.

Podsjetimo, Vrhovni sud je djelomično ukinuo presudu Draganu Paravinji za silovanje i teško ubojstvo Antonije Bilić te slučaj vratio na ponovno suđenje Županijskom sudu u Šibeniku. Vrhovni sud je uvažio žalbu da je na suđenju pogrešno utvrđeno činjenično stanje, a najsporniji im je dio presude u kojoj stoji pokušaj silovanja za koji suci smatraju da nema dovoljno dokaza. Ako se u ponovljenom suđenju koje bi na sudu u Šibeniku moglo početi za mjesec dana ne dokaže ova točka optužnice, Paravinja bi umjesto za teško mogao biti osuđen za tzv. obično ubojstvo, za što je predviđena manja zatvorska kazna. Paravinja je na prvom suđenju dobio objedinjenu kaznu od 40 godina zatvora.

>>Paravinji ukinuta presuda za ubojstvo Antonije Bilić!

>>'Nije bilo ni mjesta ni razloga za ukidanje presude Paravinji'

Komentara 10

Avatar dalibor_d
dalibor_d
22:34 15.04.2014.

Paravinji će se suditi za "obično" ubojstvo, što znači da ga je prvostupanjski sud osudio za "neobično" ubojstvo? Pa ima li itko od ovih izroda djecu? Kako ubojstvo maloljetnice može biti "obično"? Obična može biti pizza ili kava, a nee ubojstvo nečijeg djeteta!

SE
sestrićna
21:36 15.04.2014.

srbofili i jugofili vladaju državom zato je to tako..

DU
Deleted user
21:35 15.04.2014.

Koja smo mi banana država.Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije