Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE GODINE MALTRETIRAO

Suprugu ubo ključem u bedro i krvavoj joj zaprijetio da kaže da se ubola na čavao

Obiteljsko nasilje, Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
14.04.2020.
u 22:12

Postoji osnovana sumnja i da joj je tijekom inkriminiranog razdoblja zabranjivao kontakt s njenim roditeljima i prijateljicama, a sve je kulminiralo 12. travnja 2020. kada je oštećenicu zajedno s djecom, uz ozbiljne prijetnje i vrijeđanje, potjerao iz kuće te bio fizički nasilan prema njoj, navodi DORH

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je privedenog državljanina Republike Hrvatske (1977.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv braka, obitelji i djece povredom djetetovih prava, te kazneno djelo protiv osobne slobode prijetnjom. 

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 43-godišnjak od početka 2018. do 12. travnja 2020., u jednom mjestu u okolici Biograda na Moru, iako svjestan da svojim ponašanjem ugrožava pravilan psihofizički razvoj svoje malodobne djece, te da svojim ponašanjem ponižava svoju suprugu i vrijeđa njeno dostojanstvo, učestalo vrijeđao svoju suprugu u nazočnosti djece i pritom bio fizički nasilan. Osnovano se sumnja da je oštećenicu, zbog ljubomore, ključem vozila ubo u lijevu bedru pri čemu joj je iz rane počela curiti krv, a kada ju je odvezao u službu hitne pomoći naredio joj je da liječnicima kaže kako se ozlijedila na čavao. Postoji osnovana sumnja i da joj je tijekom inkriminiranog razdoblja zabranjivao kontakt s njenim roditeljima i prijateljicama, a sve je kulminiralo 12. travnja 2020. kada je oštećenicu zajedno s djecom, uz ozbiljne prijetnje i vrijeđanje, potjerao iz kuće te bio fizički nasilan prema njoj. Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke - istakli su iz zadarskog Dorha.

Iz policijskih izvora doznajemo da je nasilnik još prije više godina bio prijavljivan i sudski gonjen zbog nasilja prema supruzi. 

 

Komentara 1

LI
liliZG
11:19 15.04.2020.

"ubo ključem u bedru",.... valjda mislite u bedro?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije