Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masakr u srbiji

Supruga ubojice iz Velike Ivanče puštena iz bolnice na kućnu njegu

Ljubiša B. (1)
Blic
16.04.2013.
u 13:47

Idućih dana trebalo bi biti kremirano tijelo Ljubiše Bogdanovića, no još uvijek nije poznato gdje će ga pokopati

Javorka Bogdanović, čiji je suprug Ljubiša pobio trinaestero ljudi u Velikoj Ivanči, među kojima i dvogodišnje dijete, puštena je jučer iz bolnice u kojoj je bila smještena nakon što je suprug i nju pokušao ubiti, javlja Blic.

Ona je prošlog tjedna operirana i izvađen joj je metak, a u subotu je premještena s intenzivne njege u bolničku sobu iz koje je jučer puštena na kućnu njegu.

– Majka se osjeća dobro, no još nismo odlučile kod koga će živjeti – izjavila je jedna od kćeri koja je došla po majku Javorku.

Idućih dana trebalo bi biti kremirano tijelo Ljubiše Bogdanovića, no još uvijek nije poznato gdje će ga pokopati jer su stanovnici Velike Ivanče izjavili da ga ne žele na mjesnom groblju uz žrtve koje je poubijao.

>>Javorka Bogdanović još ne zna za pokolj koji je počinio njen suprug

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije