Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Supruga tajkuna Žužića sudi u njegovu postupku

žužić
24sata
09.10.2009.
u 10:11

Općinsko državno odvjetništvo zbog očitog sukoba interesa podnijelo je zahtjev za izuzećem sutkinje Žužić, no v.d. predsjednice suda u Velikoj Gorici Irena Kvaternik odbila je zahtjev za izuzećem.

Na Općinskom sudu u Velikoj Gorici sutkinja Vesna Žužić, supruga vlasnika Soliduma Željka Žužića i majka Hrvoja Žužića osuđenog na pet godina zatvora zbog izazivanja prometne nesreće, određena je da vodi spor u kojem je njezin suprug tužena strana.

Općinsko državno odvjetništvo zbog očitog sukoba interesa podnijelo je zahtjev za izuzećem sutkinje Žužić, no v.d. predsjednice Općinskog suda u Velikoj Gorici Irena Kvaternik odbila je zahtjev za izuzećem. Uz to, u odluci je navela kako na tu odluku nije dopuštena žalba.

Vesni Žužić dodijeljeno je vođenje sudskog postupka povezanog s Poljoprivrednom stanicom d.o.o. čiji je član uprave i direktor, prema uvidu u Sudski registar, njezin suprug Željko Žužić, piše Jutarnji list.

Obitelj Žužić tjednima nije silazila s naslovnih stranica nakon prometne nesreće 1. kolovoza 2007. godine kada je Hrvoje Žužić izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginula 19-godišnja Ružica Pavić, a teško ozlijeđen njezin dečko Hrvoje Matijašić (22).

Tada su počele kružiti priče kako je mama Vesna zataškavala brojne prijave protiv sina koje su u ladici čekale zastaru postupka. Također, taj predmet prvo je bio u nadležnosti suda u Velikoj Gorici, no nakon što se otkrilo da bi slučaj trebao pripasti sutkinji Žužić prebačen je na Općinski sud u Karlovcu.

Ključne riječi

Komentara 26

SE
Seth
10:54 09.10.2009.

NO COMMENT

Avatar Lajka
Lajka
11:40 09.10.2009.

Pozivam Spilberga u Hrvatsku jer materijala za znanstveno-fantastični film ima u izobilju, a kako vidim tajkuni Velike Gorice bi mogli biti glavni glumci.

PK
puši kurac
10:49 09.10.2009.

bolje da ne napišem ono kaj mi nakon ovog teksta pada na pamet! mogao bih imat problema s policijom i ovim profesionalnim sucima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije