Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi li se o terorizmu?
Povratak na članak

Supruga napadača iz Pariza: Čuo je glasove u glavi

Četrdesetpetogodišnjak je u četvrtak nožem ubio tri policajca i administrativnu službenicu te još jednu osobu radio u zgradi stožera prije nego ga je ustrijelio policajac. Francuski mediji objavili su da je prešao na islam prije 18 mjeseci

Komentari 8

ZI
zimerman
01:31 05.10.2019.

Možda je čuo glasove iz kurana

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:54 05.10.2019.

Imigranti sa sobom donose svoj svjetonazor i mijenjaju postojece drustvo , koje je pod utjecajem ateista ionako u moralnom i kulturnom propadanju. Covjek bez vrijednosti je prazna ploca na nju svatko ispise svoju otrovnu poruku

VL
ZB
Zbrega
17:19 05.10.2019.

Jos se nisu izjasnili jel pozar Notre Dame bil inspiracija teroristima il stvar propusta

VL
ZH
zhecko
16:55 05.10.2019.

Sve teroriste vlasti i novine vade na "neuračunljivost", "osoba sa psihičkim poteškoćama" itd....

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
09:26 06.10.2019.

To je velika rupa u obavjestajnim sluzbama Francuske. Taj "inzenjer" je presao na Islam ima vec 10 godina i svi su to znali ali buduci da je tamne puti, pa su ga samo "pratili" da nebi bilo problema sa raznono raznim bezveznim zakonima i organizacijama protiv segregacije! On nije bio policajac nego administrativni djelatnik ( kao sto ima i kod nas) i zato nije bio srecom naoruzan . Nazalost to nece biti zadnji put jer je Francuska ostala bez imuniteta i zakoni vrijede za ljude koji postivaju demokraciju a ovi vjernici " mira i ljubavi" opranih u glavi samo misle kako ubiti u ime Alaha! Treba stegnuti zakone u cijeloj Europi i zaustaviti uvoz ovih kriminalaca..

VL
CR
CroZrakomlatNo1
09:52 05.10.2019.

Jadnik je napustio Boga i primio u sebe Sotonu...Ali bez panike! Svi Bogu dragi i od njega izabrani Croati mozemo se spasit Sotone! Ostajmo Bogubojazni i dozvolimo Bogu da oprosti grijehe svakom pojedincu! Ne igrajmo se Boga, oprostaj grijeha je nesto sto je na ledjima Boga. Nije oprostaj na nama ljudskim bicima da se njime igramo Boga! Znam da je nalik orgazmu duse ako oprostis nekome koji ti napravio veliko Zlo. Ali to su Bozji osjecaji!!! Neka mu Bog oprostiti ako tako odluci! I nemojte zaboravit da Bog trazi od Nas da glasamo za Skoru kako bi bila nasa buducnost bez terorizma i svegs negstivnog!

VL
ZI
zip123
08:28 05.10.2019.

Sve sami strucnjaci komentiraju ovdje,samo problem je sto im je mjerilo porijeklo pocinitelja a ne stvarni njegovi razlozi.Sramota!

VL
Avatar lola lola
lola lola
23:46 04.10.2019.

Ako je pocinitelj domaci onda je sigurno psihicki poremecen. Ako je tamnoputi onda je terorista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.