Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA JE TRAŽI

Suprug prijavio nestanak žene (28): Odvezao je na posao, no nije se pojavila na radnom mjestu

Foto: nestali.hr
1/3
13.03.2021.
u 11:35

U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu zimsku jaknu, crnu majicu dugih rukava i plave traper hlače.

Policiji je u Varaždnu jučer prijavljen nestanak Ivane Ivanušec Koren, rođene 25. travnja 1992. godine u Varaždinu. Prema prijavi supruga, on ju je jučer oko 7.50 sati dovezao na posao u Gortanovu ulicu u Varaždinu. Nakon toga je obaviješten da nije došla na radno mjesto i da joj se gubi svaki trag.

Ivana Ivanušec Koren visoka je oko 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, kestenjaste ravne kose i smeđih očiju. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu zimsku jaknu, crnu majicu dugih rukava i plave traper hlače. Na nogama je imala obuvene crne tenisice "starke", a sa sobom je nosila sivi kožni ruksak.

- Molimo sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da žurno obavijeste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba - poručuju u PU varaždinskoj. 

Po društvenim mrežama dijeli se fotografija nestale Ivane Ivanušec Koren i moli pomoć.

Njezin suprug je na Facebooku napisao da je posljednji put viđena u petak ujutro u Optujskoj ulici u Varaždinu u 7.54 sati, i od tada joj je, napominje, isključen mobitel i gubi joj se trag.

Komentara 56

MO
modovisisajteMaraschino
11:39 13.03.2021.

dvije mogućnosti (navijam za prvu): odvezla se ona sa nekim drugim ili ju je muž odvezao ali do Drave

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
17:13 13.03.2021.

Hm, nestala od auta do vrata firme?! Zaboravi, stisnite muža...

KA
kažemja
12:42 13.03.2021.

Jel vi u redakciji čitate komentare na ovakve članke? Je li to po vama ok? Zašto jednostavno ne blokirate komentare na ovakav tip članaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije