Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MERCEDES E KLASE

Suprug Gabrijele Žalac: 'Auto nije moj, ne razumijem ovo zlostavljanje'

Gabrijela Žalac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
20.03.2019.
u 10:48

Auto nije moj. Imam auto-servis i kod mene svakoga dana bude parkirano na desetine sličnih automobila, rekao je Mario Žalac.

Poslije pomalo nejasne i nespretne izjave ministrice regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijele Žalac o Mercedesu E klase, koji je već nekoliko tjedana parkiran u dvorištu njene obiteljske kuće u Vinkovcima, razgovarali smo kratko i s njenim suprugom Marijem Žalcem.

– Nemam komentar na sve ovo. Auto nije moj. Imam autoservis i kod mene svakoga dana bude parkirano na desetine sličnih automobila. Međutim, ne razumijem ovo zlostavljanje. Novinar mi se penje na ogradu, uznemiravaju djecu… U kojoj mi to državi živimo ako je sve ovo normalno, rekao je Mario Žalac inače poznat u Vinkovcima i kao vlasnik autoservisa koji je prije nekoliko godina preselio na novu lokaciju.

Gabrijela Žalac
1/8

Inače, u imovinskoj kartici Gabrijele Žalac stoji i kako je njen suprug Mario vlasnik starijeg Mercedesa, iz 1995. godine, čija je vrijednost procijenjena na oko 24.000 kuna.

Kontaktirali smo Josipa Stojanovića Jollyja koji nam je rekao kako ne zna da je ministrica Žalac uzela automobil kod njega te da to treba provjeriti.

– Evo, sad sam se probudio i javljam se na propuštene pozive. Ne znam da je Gabrijela uzela kod mene auto, moram vidjeti pa ću se javiti oko dva i po'. Jedva čekam da progovorim o Mercedesima. Svi govore da ga vozi ovaj ili onaj, a jedan Passat skuplji je od Mercedesa. Javit ću se, prijatelju – odlično raspoložen izjavu nam je dao Jolly.

Ministrica je održala konferenciju za novinare na kojoj je rekla kako je automobil, koji je već nekoliko tjedana parkiran u dvorištu njene kuće, u vlasništvu njenih roditelja.

– Auto je od mojih roditelja, ne razumijem zašto se digla tolika prašina – rekla je Žalac. 

– Kad auto koji ja kupujem, kad ga kupim, bude u mome vlasništvu, naravno da ću ga prijaviti u imovinskoj kartici – dodala je.

Rekla je i kako je automobil ''rentan kroz ugovor o najmu''.

– I kad se otplati, onda će se kupiti, vjerojatno. Vidjet ćemo – rekla je Žalac.

Komentara 54

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
11:27 20.03.2019.

Ovo je najbolji primjer kako se proizvode "senzacije i vjesti "vrhunac balkanskog novinarstva, Bljak!

Avatar nekakav
nekakav
11:09 20.03.2019.

slijedite primjer sinčića i pernara, bavite se zanimljivim temama, animirajte ljude, oni će vas izabrati u sabor, i vi ćete uspjeti u životu. vaš je problem vaša nesposobnost, inertnost. vi biste sve čisto, al da drugi čiste, drugi plate. konj, kako god bila prekrasna životinja, plemenita, ipak radi gnoj.

11
11474
11:39 20.03.2019.

Veliki broj grvatskih gradjana ljubomorno bolestan, to je znak koji govori onjihovu neradu, nesposobnosi I nepoduzetnosti. Dao bog da svi hrvati kupe skupa auta I u tome bih uzivao, a nebih prigovara I osudjiva, o kriminalu neka se bave zato nadlezni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije