Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maskirani pljačkaš

"Superbaka" iz Nove Gradiške izbacila naoružanog pljačkaša

policija
Arhiva VL
15.01.2013.
u 11:44

Dok je žena otključavala, muškarac je preko glave navukao kapu s prorezima za oči, a kada je otvorila vrata, u ruci je držao pištolj te zatražio novac

Baka (75) iz Nove Gradiške iskazala je rijetko viđenu hrabrost i odlučnost kada je s vrata svoje kuće izbacila naoružanog pljačkaša i pozvala policiju. Dogodilo se to u ponedjeljak oko 11.30 sati, kada joj je na vrata pozvonio nepoznati mlađi muškarac koji se predstavio kao djelatnik HEP-a. Dok je žena otključavala, muškarac je preko glave navukao kapu s prorezima za oči, a kada je otvorila vrata, u ruci je držao srebrni pištolj te zatražio novac.

U tom trenutku baka ga je uhvatila za ruku u kojoj je držao pištolj, odgurnula na ulicu, zatvorila i zaključala vrata te pozvala policiju. Prema njezinu opisu, riječ je o mladiću od oko 18 godina, vitke građe, visine 175 do 180 cm, smeđe uredno ošišane kose, glatkog lica, bez brade i brkova te smeđih očiju. Bio je odjeven u smeđu kožnatu kratku jaknu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije