Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO JE KASNIO

'Tajni sastanak na Kaptolu' zapravo je Škorin posjet javnoj tribini o padu Berlinskog zida

Miroslav Škoro na konferenciji u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
07.10.2019.
u 09:03

Potvrdio je to i Mate Mijić, komunikacijski direktor kampanje Miroslava Škore, naglasivši kako se, što se podrške Crkve tiče, baš ništa u kampanji nije promijenilo

Super tajni sastanak predsjedničkog kandidata Miroslava Škore s kardinalom Josipom Bozanićem 1. listopada oko 18 sati, o kojem je veliku reportažu objavio tjednik Nacional, zaključivši da bi spomenuti sastanak mogao naznačiti zaokret Kaptola i podršku Škori umjesto aktualnoj predsjednice, zapravo je Škorin posjet javnoj tribini. Ne sastanak s kardinalom.

Riječ je o tribini s temom 30. obljetnice pada Berlinskog zida u organizaciji Konrad Adenauer Stiftunga i Centra za obnovu kulture koja je prvog dana listopada počela u 17 sati, a na koju je Miroslav Škoro pristigao sa zakašnjenjem zbog ranije planiranih obaveza.

VIDEO Konferencija o 30. godišnjici pada Berlinskog zida

Potvrdio je to i Mate Mijić, komunikacijski direktor kampanje Miroslava Škore, naglasivši kako se, što se podrške Crkve tiče, baš ništa u kampanji nije promijenilo.

– Puno radimo s vjernicima, iznosimo im i predstavljamo našu viziju za Hrvatsku. Već smo rekli kako želimo da nam se pastoralci i laici pridruže, rado ćemo porazgovarati sa svakim – kazao je Mijić.

Da je Škoro bio na javnoj tribini, a ne na tajnom sastanku s Bozanićem, svjedoče i fotografije Pixsellovih fotoreportera koji su također popratili tribinu i tamo snimili Škoru, kao i Stjepu Bartulicu i Matu Ćurića koji su ispred Centra za obnovu kulture bili u organizaciji spomenute tribine.

FOTO Miroslav Škoro na konferenciji u Nadbiskupskom pastoralnom institutu

Miroslav Škoro na konferenciji u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu
1/8

Uostalom, kako doznajemo iz crkvenih krugova, po snimkama koje su objavljenje u Nacionalu jasno se vidi kako Miroslav Škoro ulazi na vrata Kaptola 29a, što je adresa Pastoralnog Instituta, dok je kardinal Bozanić na adresi Kaptol 31.

Komentara 75

BA
Barba1980
09:37 07.10.2019.

Škoro nam je prilika da napokon dobijemo pravog predsjednika ..Ako Škoro ne postane predsjednik onda uistinu imamo vlast koju i zaslužujemo.SAD IL' NIKADA!

Avatar Kaladin
Kaladin
09:15 07.10.2019.

Nacional?! Ma hajte molim vas

DU
Deleted user
11:13 07.10.2019.

Sjašite više sa Škore. Čovjek je dobar i pouzdan, a pobjeđuje i bez glasova onih koji ga pljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije