Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Suparnici Kolinde Grabar-Kitarović: Pakt Milanović - Orešković

Dalija Orešković
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
09.04.2019.
u 22:00

Oko čega su se udružili Zoran Milanović i Dalija Orešković

Pokažu li birači na izborima za Europski parlament da je Start prepoznat kao politička snaga koja ima potencijala, odnosno osvoji li stranka Start mandat na EU izborima, šefica te stranke Dalija Orešković vjerojatno će se kandidirati i na predsjedničkim izborima. Ona sama kaže kako joj je već u ovom trenutku teško naći nekoga u njezinu timu tko je ne nagovara na bitku za Pantovčak, a uspjeh na EU izborima i njoj samoj izbio bi zadnji argument protiv te kandidature.

– Bitno se stvari mijenjaju kad imaš stranku za koju odgovaraš. Frontmen sam neke nove ideje, ne radi se više o tome što bih ja htjela ili ne. Sad imam obvezu prema novom političkom projektu koji stvaram. U konačnici će o svemu presuditi stav javnosti – kaže sama Orešković.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Obavještajni rat: Slovenija Hrvatskoj pokušava uzvratiti udarac zbog arbitraže

>>Bandić pojačava nadzor: Zagreb pokriven s 516 kamera, otkriveno 50.000 prekršitelja

>>Svi poslovi s Kinezima: Hrvatska potpisuje 10 sporazuma za Put svile

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
05:32 10.04.2019.

Stavljajuci Sinisu Glavasevica na listu za EP ova gospodja je rekla sve o sebi i svojim sposobnostima,gora joj je lista od Amsterdamske koalicije.

KO
koraknaprijed
06:29 10.04.2019.

Najprije dosla je u Liku nespremna i ispala guska,tu itakmicu je jednostano napustila sa repom izmedju noga, sad pokusava EU, kad vidi da ni tu nema nista za nju poci ce dalje na Pantovcak i poslije sabor.Ja joj predvidjam mjestoo vjecnika u opcini Gunja ili Spickovini.

MR
MrkiMedo
06:37 10.04.2019.

Jedino što valja u našim izbornim zakonima, to je da se predsjednik bira neposredno. Inače bi i to bila samo figura partije koja je trenutno na vlasti. Dovoljan razlog da se Oreskovic ne bira za predsjednicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije